Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:34

23
آبان
خام کو (کرمانشاه)

خام کو (کرمانشاه)

بلغور را خیس کنید. پیاز را سرخ کنید (مقداری از آن را بردارید)، زردچوبه اضافه کرده و بلغور را با مقداری آب، نمک و فلفل بیفزایید و بپزید، کشک را افزوده و غذا را جا بیندازید (مانند آش). بعد از آماده‌شدن غذا آن را با پیازداغ و پونه داغ تزیین نمایید.

مواد لازم

بلغور گندم..................... 2 پیمانه

پیاز خلالی‌خردشده ................2 عدد

کشک................. 3 پیمانه

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه................. به مقدار لازم

پونه خشک.............. مقداری

 بیشتر بخوانید:

ساج قاوورماسی + طرز تهیه

طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی

 

 

روش‌تهیه

بلغور را خیس کنید. پیاز را سرخ کنید (مقداری از آن را بردارید)، زردچوبه اضافه کرده و بلغور را با مقداری آب، نمک و فلفل بیفزایید و بپزید، کشک را افزوده و غذا را جا بیندازید (مانند آش). بعد از آماده‌شدن غذا آن را با پیازداغ و پونه داغ تزیین نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای محلی تعداد بازديد: 346 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز