مواد لازم
بلغور گندم..................... 2 پیمانه
پیاز خلالیخردشده ................2 عدد
کشک................. 3 پیمانه
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه................. به مقدار لازم
پونه خشک.............. مقداری
بیشتر بخوانید:
ساج قاوورماسی + طرز تهیه
طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی
روشتهیه
بلغور را خیس کنید. پیاز را سرخ کنید (مقداری از آن را بردارید)، زردچوبه اضافه کرده و بلغور را با مقداری آب، نمک و فلفل بیفزایید و بپزید، کشک را افزوده و غذا را جا بیندازید (مانند آش). بعد از آمادهشدن غذا آن را با پیازداغ و پونه داغ تزیین نمایید.