Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:41

21
آبان
اردور بادنجان

اردور بادنجان

گوجه هاي سرخ شده، ريحان، سير، گردو را همراه پنير داخل غذاساز ريخته و آن را به صورت پوره در آوريد. در ظرف فر بادنجان‌ها را چيده روي آن سس ريخته و حلقه گوجه خام بگذاريد در فر 180 درجه گذاشته تا وقتي پنير آب شود و بعد سرو كنيد.

مواد لازم

بادنجان حلقه شده......................2 عدد

گوجه‌فرنگي حلقه شده......................2 عدد

 بیشتربخوانید:

سوپ جو را با جو پَرک امتحان کنید

 

 

مواد لازم براي سس

گوجه..............................2 عدد

ريحان........................يك چهارم پيمانه

سير2................ حبه

گردو.......................يك سوم پيمانه

پنير پيتزا..............................يك سوم پيمانه

نمك و فلفل..............................به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

اردور فلفل سبز با مرغ

هات چیز پاف (اردور)

 

 

روش‌تهیه

بادنجان‌ها و گوجه‌فرنگي را در روغن تفت داده و كنار بگذاريد.

براي تهيه سس

گوجه هاي سرخ شده، ريحان، سير، گردو را همراه پنير داخل غذاساز ريخته و آن را به صورت پوره در آوريد. در ظرف فر بادنجان‌ها را چيده روي آن سس ريخته و حلقه گوجه خام بگذاريد در فر 180 درجه گذاشته تا وقتي پنير آب شود و بعد سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: اردور، پیش غذا تعداد بازديد: 285 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز