Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 06:48

29
فروردین
سوپ جو را با جو پَرک امتحان کنید

سوپ جو را با جو پَرک امتحان کنید

امروز دستور خوشمزه‌ترین و آسون‌ترین و بی دردسر‌ترین سوپ جو رو براتون میذارم که هم برای سفره‌های افطاری خوبه هم برای پیش غذا مناسبه و هم به عنوان یه وعده شام سبک و مفید می‌تونید روش حساب کنید.

وب‌سایت دونفره: امروز دستور خوشمزه‌ترین و آسون‌ترین و بی دردسر‌ترین سوپ جو رو براتون میذارم که هم برای سفره‌های افطاری خوبه هم برای پیش غذای مهمونی‌ها مناسبه و هم به عنوان یه وعده شام سبک و مفید می‌تونید روش حساب کنید.

خوشمزه‌ترین و آسون‌ترین سوپ جو قرمز با جو پرک

مواد لازم: 

۵۰ گرم.................. جو پرک

۱ عدد.............. هویج

۱ قاشق غذاخوری................. رب گوجه

۱ عدد.............. پیاز

۵۰ گرم.................... مرغ

۲ قاشق غذاخوری................ روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری ..............جعفری تازه خرد شده

۱ قاشق چایخوری ..................نمک

۰.۵ قاشق چایخوری................. فلفل سیاه

۴ پیمانه................ آب

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ ذرت شیرین خوشمزه و مقوی مخصوص ماه رمضان

خوشمزه‌ترین و آسون‌ترین سوپ جو قرمز با جو پرک

 

طرز تهیه:

۱. پیاز رو نگینی ریز خرد کنید و توی روغن زیتون با حرارت ملایم کمی تفت بدید و بعد رب رو اضافه کنید.

۲. هویج رو نگینی خرد کنید با مرغ و جو پرک به قابلمه اضافه کنید.

۳. نمک و فلفل رو هم در همین مرحله اضافه کنید.

۴. حالا آب رو اضافه کنید، مقدار آب باید اونقدری باشه که دو بند انگشت بالا‌تر از سطح مواد سوپ رو بپوشونه. حرارت رو ملایم کنید و اجازه بدید حداقل یک ساعت آروم بپزه و جا بیافته.

۶. نهایتا سوپ رو توی ظرف بکشید و با جعفری تازه و خرد شده یا کمی زرشک تزیین کنید.

برچسب ها: سوپ، طرز تهیه سوپ جو، سوپ جو، جوپرک تعداد بازديد: 317 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز