Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:21

10
آبان
طرز تهیه دلمه برگ مو، غذای پرطرفدار ترکی

طرز تهیه دلمه برگ مو، غذای پرطرفدار ترکی

دلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهاست که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می‌رسد، ولی مرحله آماده‌سازی سخت و وقت‌گیری دارد.

برترین‌ها: دلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهاست که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می‌رسد، ولی مرحله آماده‌سازی سخت و وقت‌گیری دارد.

[

مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

دلمه یک غذا واقعا خوشمزه و عالی می باشد که تقریبا در پیک نیک ها از این غذا استفاده میشد که کمتر کسی وجود دارد که به این غذا علاقه نداشته باشد.

حالا ما در ادامه همراه شما هستیم تا این غذای فوق العاده خوشمزه را همراه با هم درست کنیم و از خوردن نهایت لذت را ببریم.

 بیشتربخوانید:

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

 

برگ مو:به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده:300 گرم

برنج:یک پیمانه

سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم

پیاز متوسط:دو عدد

لپه:یک پیمانه

نمک:به مقدار کم

مواد لازم برای چاشنی دلمه

آب:یک پیمانه

سرکه:نصف پیمانه

شکر:یک قاشق غذا خوری

نمک:به مقدار کم

دلمه برگ مو

[

طرز تهیه دلمه برگ مو

لپه و برنج را جداگانه خیس کنید.

و بعد نیم پز کنید.

تابه ای را روی حرا رت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

وقتی رنگ پیاز طلایی شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

برنج و لپه نیم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید.در آخر سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی پاشیدن نمک روی مواد ، آنها را از روی حرارت بردارید.

و مواد را داخل برگها به صورت بقچه ای بپیچید.اگر برگهایی که استفاده میکنید تازه هستند باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند.

سپس دلمه ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید.

در قابلمه را ببندید تا دلمه ها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه دلمه کاهو

[

طعم چاشنی دلمه:

برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو ، آب ، نمک و شکر استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آنها استفاده کنید.

دقت کنید سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه ها اضافه نکنید .

فوت و فن پیچیدن دلمه ها

برای پیچیدن دلمه ها روشهای مختلفی وجود داره که مرسوم ترینشون بقچه ای هست و رولی.

اگر برگهایی که استفاده میکنین تازه هست باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشه تا نرم بشه و موقع پیچیدن نشکنه.

برگها رو که آماده کردین، پهن کنین و مواد رو داخلش بریزین و بپیچیدش.

نکات:

اگر سرکه را در هنگام دم گذاشتن اضافه کنیم باعث سفت شدن برگ ها می شود.

می توانید به جای سرکه از آبلیموی تازه نیز استفاده کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد دلمه برگ مو

دلمه برگ مو جزو دلمه و کوفته میباشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد.

دلمه برگ مو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.

برچسب ها: غذای سنتی، دلمه، آموزش آشپزی، طرز تهیه دلمه، دلمه برگ مو تعداد بازديد: 262 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز