ترشی نارنگی و پرتقال مخصوص فصل پاییز است، این میوههای خوشمزه پاییزی تاثیر بسیار زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماریهای فصل سرد مثل سرماخوردگی و آنفولانزا میکنند.
در ترکیب این ترشی از ادویههای گرم مثل دارچین و میخک استفاده شده است که سردی طبع پرتقال و نارنگی را متعادل کرده و باعث تاثیر بهتر این میوهها بر تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
از این ترشی خوشمزه میتوانید در کنار انواع غذاها استفاده کنید و همزمان به سلامت بیشتر بدن خود کمک کنید. طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال بسیار ساده است و به راحتی میتوانید این ترشی پاییزی خوشمزه را در خانه آماده کنید. این ترشی ظاهری بسیار زیبا و طعمی بسیار خوشایند دارد و مسلما در خانه طرفداران زیادی خواهد داشت.
بیشتربخوانید:
مواد لازم ترشی نارنگی و پرتقال
-پرتقال ۱۰ عدد
-نارنگی ۱۰ عدد
-سرکه ۲ پیمانه
-چوب دارچین ۲ عدد
-پودرمیخک یک دوم قاشق چایخوری
-آب پرتقال و نارنگی یک پیمانه
-شکر ۲ پیمانه
طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال
-نارنگی و پرتقال را پوست گرفته و پر پر کنید و با کمک چاقوی تیز پوست هر پره را به آرامی بدون این که آسیبی به بافت میوهها برسد جدا کنید.
-پرههای پرتفال و نارنگی را مخلوط کرده و در شیشهای تمیز بریزید.
-این آب را همینطور که داغ است روی میوهها بریزید تا کاملا رویشان را بپوشاند و سپس اجازه دهید خنک شود.
-در شیشه را ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری نمایید.
-این ترشی بعد از یک روز قابل استفاده است.
-ماندگاری ترشی پرتقال و نارنگی در یخچال حدود ۶ ماه تا ۱ سال است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط ؛ خوشمزه و پرطرفدار
خواص ترشی نارنگی و پرتقال
- مصرف ترشی نارنگی و پرتقال در وعده شام کمک میکند شبها خواب ارام تری داشته باشید.
- این ترشی خاصیت اشتها آور داشته و برای قلب و معده مفید است.
-ویتامین ث، ویتامین آ و ویتامین ب موجود در این ترشی به تنظیم کارکرد قلب کمک میکند.
-این ترشی به دفع سموم بدن کمک میکند.
-پیشگیری از چسبندگی خون و تصلب شرائین
- بهبود دستگاه گوارش
- اگر از سرکه سیب برای تهیه ترشی استفاده کنید باعث کاهش قند خون میشود.
-این ترشی جذب کربوهیدراتها را کند کرده و مانع از افزایش ناگهانی قند خون بعد از غذا میشود در نتیجه پرخوری را کاهش داده و کمک میکند زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید.
-برای تهیه این ترشی میوهها جوشانده نمیشوند بنابراین حداکثر خواص خود را حفظ میکنند.
-خاصیت تخمیر شدگی ترشیها به متعادل کردن اسید معده و باکتریهای روده کمک میکند و باعث میشود بدن بتواند مواد مغذی بیشتری جذب کند.
- مصرف متعادل ترشی به کاهش چربی خون کمک میکند.
بیشتربخوانید:
علت سبز شدن سیرترشی و راه های پیشگیری از آن