تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی ............... به میزان لازم
پیاز حلقهای خرد کرده.............. ۵ عدد متوسط
قارچ ورقهای خرد کرده............... ۷۵۰ گرم
آبلیمو.................. دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل................... به میزان لازم
آرد................. 1 قاشق سوپخوری
عصاره مرغ یا بره........... ۲ عدد
آب گرم.....................1250 میلی لیتر (5 پیمانه)
نان تست ............. ۲ - ۳ عدد
پنیر موزارلا رنده کرده................. ۵۰ گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
روش تهیه
در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. حالا پیاز را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود. سپس قارچ را با آبلیمو، نمک و روغن تفت دهید و کنار بگذارید. اینک در قابلمة مناسبی پیاز تفت داده را به همراه آرد روی حرارت 30 ثانیه هم بزنید، سپس عصاره را در آب گرم حل کرده و به آن اضافه کنید حالا قارچ، نمک و فلفل را افزوده و سوپ را پیوسته هم بزنید تا به جوش آید. اجازه دهید سوپ 5-8 دقیقه دیگر بپزید اکنون سوپ را در سوپخوری بریزید رویش نان تست قرار دهید و پنیر را روی نان بریزید و با حرارت گریل چند دقیقه آن را گریل کنید.
بیشتربخوانید: