Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 20:04

20
آبان
سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز فرانسوی

در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. حالا پیاز را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود. سپس قارچ را با آبلیمو، نمک و روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

روغن مخصوص سرخ کردنی   ............... به میزان لازم

پیاز حلقه‌ای خرد کرده.............. ۵ عدد متوسط

قارچ ورقه‌ای خرد کرده............... ۷۵۰ گرم

آبلیمو.................. دو قاشق سوپخوری

نمک و فلفل................... به میزان لازم

آرد................. 1 قاشق سوپخوری

عصاره مرغ یا بره...........   ۲ عدد

آب گرم.....................1250 میلی لیتر (5 پیمانه)

نان تست  ............. ۲ - ۳ عدد

پنیر موزارلا رنده کرده................. ۵۰ گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه

 

 

روش تهیه

در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. حالا پیاز را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود. سپس قارچ را با آبلیمو، نمک و روغن تفت دهید و کنار بگذارید. اینک در قابلمة مناسبی پیاز تفت داده را به همراه آرد روی حرارت 30 ثانیه هم بزنید، سپس عصاره را در آب گرم حل کرده و به آن اضافه کنید حالا قارچ، نمک و فلفل را افزوده و سوپ را  پیوسته هم بزنید تا به جوش آید. اجازه دهید سوپ 5-8 دقیقه دیگر بپزید اکنون سوپ را در سوپخوری بریزید رویش نان تست قرار دهید و پنیر را روی نان بریزید و با حرارت گریل چند دقیقه آن را گریل کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

طرز تهیه لاهماجون غذای پرطرفدار ترکی

برچسب ها: سوپ، سوپ پیاز، طرز تهیه، سوپ فرانسوی تعداد بازديد: 345 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز