Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:13

18
آبان
پوره‌ی سیب‌زمینی

پوره‌ی سیب‌زمینی

سیب‌زمینی‌ها را با نصف پیمانه آب به مدت 8 تا 12 دقیقه با قدرت 100درصد با درپوش در مایکروویو بگذارید تا کاملاً پخته شوند. سپس کره و شیر را کم‌کم به آن اضافه کنید و کاملاً له کنید تا به صورت پوره درآید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

مواد لازمبرای 4 نفر

سیب‌زمینی متوسط......................4 عدد، ریز خرد شده

کره..................50 گرم

شیر......................یک تا یک و نیم پیمانه

نمک، فلفل و پودر آویشن.......................به میزان دلخواه

گوشت چرخ شده......................250 گرم

پیازداغ...................2 قاشق سوپخوري

رب گوجه‌فرنگی.......................یک قاشق سوپخوري

روغن مایع....................یک قاشق سوپخوري

پنیر پیتزا...................200 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه دسر یلدایی پاناکوتا با طرح هندوانه

 

 

روش‌تهیه

سیب‌زمینی‌ها را با نصف پیمانه آب به مدت 8 تا 12 دقیقه با قدرت 100درصد با درپوش در مایکروویو بگذارید تا کاملاً پخته شوند. سپس کره و شیر را کم‌کم به آن اضافه کنید و کاملاً له کنید تا به صورت پوره درآید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. گوشت چرخ شده را با پیازداغ، رب گوجه‌فرنگی، روغن، نمک، فلفل و کمی پودر آویشن در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. سپس ظرف را بدون درپوش به مدت 3 تا 5 دقیقه با توان 80درصد (متوسط بالا) در دستگاه بگذارید و در این فاصله یک‌بار آن را هم بزنید. سپس کف ظرف مسطحی را چرب کنید. پوره‌ را در آن پهن کرده، روی آن کمی پنیر پیتزا بریزید و  مایه‌ی گوشت چرخ شده را روی آن بریزید. در آخر مابقی پنیر پیتزا را روی آن بریزید و ظرف را بدون درپوش به مدت 8 تا 10 دقیقه با کلید ترکیبی گریل و مایکرو 20درصد (پایین) روی سه پایه‌ی کوتاه فلزی قرار دهید تا پنیر آب و برشته شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پوره، آموزش آشپزی تعداد بازديد: 207 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز