مواد لازمبرای 4 نفر
سیبزمینی متوسط......................4 عدد، ریز خرد شده
کره..................50 گرم
شیر......................یک تا یک و نیم پیمانه
نمک، فلفل و پودر آویشن.......................به میزان دلخواه
گوشت چرخ شده......................250 گرم
پیازداغ...................2 قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگی.......................یک قاشق سوپخوري
روغن مایع....................یک قاشق سوپخوري
پنیر پیتزا...................200 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دسر یلدایی پاناکوتا با طرح هندوانه
روشتهیه
سیبزمینیها را با نصف پیمانه آب به مدت 8 تا 12 دقیقه با قدرت 100درصد با درپوش در مایکروویو بگذارید تا کاملاً پخته شوند. سپس کره و شیر را کمکم به آن اضافه کنید و کاملاً له کنید تا به صورت پوره درآید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. گوشت چرخ شده را با پیازداغ، رب گوجهفرنگی، روغن، نمک، فلفل و کمی پودر آویشن در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. سپس ظرف را بدون درپوش به مدت 3 تا 5 دقیقه با توان 80درصد (متوسط بالا) در دستگاه بگذارید و در این فاصله یکبار آن را هم بزنید. سپس کف ظرف مسطحی را چرب کنید. پوره را در آن پهن کرده، روی آن کمی پنیر پیتزا بریزید و مایهی گوشت چرخ شده را روی آن بریزید. در آخر مابقی پنیر پیتزا را روی آن بریزید و ظرف را بدون درپوش به مدت 8 تا 10 دقیقه با کلید ترکیبی گریل و مایکرو 20درصد (پایین) روی سه پایهی کوتاه فلزی قرار دهید تا پنیر آب و برشته شود.