مواد لازم
پیاز متوسط...........................1 عدد
روغن................یکچهارم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه...................به میزان لازم
رب گوجهفرنگی................2 قاشق سوپخوری
برنج کته....................3 پیمانه
سبزی معطر(ترجیحاً: مرزه، ترخون، نعناع، شوید، گشنیز، ریحان)....................مجموعاً 1 پیمانه
اسفناج ساطوری نسبتاً متوسط......................1 پیمانه
شوید تازه ساطوری نسبتاً متوسط..............1 پیمانه
لیموی تازه...................1 عدد
سس کچاپ شیرین یا تند......................یکچهارم پیمانه
روغن زیتون......................2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک مرغ عسلی در فر
روشتهیه
قابلمه را گرم کرده و پیاز را اضافه کنید تا آبش گرفته شود، بعد روغن را اضافه کرده و کمی که تفت خورد، ادویهها و رب گوجه را بیفزائید. سبزیها را مرحلهای اضافه کرده بعد برنج کته را که از قبل آماده کردهاید اضافه کرده و تفت سریع دهید این غذا غذای نسبتاً سفتی میباشد. غذ را در ظرفی کشیده و با یک ساقه شوید، گوجه مینیاتوری و یک اسلایس از لیموترش تزئین کرده و در آخر سر روغن زیتون را به همه جای کته داده تا براق شود.