مواد لازم 6-8 نفر
روغن مايع ........................ ٢ قاشق سوپخورى
پياز خرد کرده ....................... ١ عدد متوسط
فيلة مرغ خرد کرده................. ٢٠٠ گرم
هويج خلالی خرد کرده................١ عدد بزرگ
كدو سبز خلالی خرد کرده....................٢ عدد متوسط
سير له کرده ................... ٣ حبه
نمك و فلفل سياه.......................به میزان لازم
جوانة ماش................ ٥٠ گرم
سس سويا.................... ١ قاشق سوپخورى
كره.................... ١٠٠ گرم
خميريوفكا مربعى.................يك بسته
پنيرموزارلای دالیا......................... ١٠٠ گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کبه سیب زمینی به روش متفاوت
روشتهیه
روغن و پیاز را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته آن را هم بزنید تا پیاز سبک و طلائی شود. آنگاه فیلة مرغ را بیفزائید و تا زمانیکه رنگ آن تغییر کند آن را تفت دهید. سپس هویج و کدو را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. اینک سیر، نمک، فلفل، جوانه ماش و سس سویا را افزوده و حرارت را کاهش دهید تا سبزیجات بپزد. حالا شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد فراهم کرده خنک شود. سپس کره را روی حرارت آب کنید. اکنون یک لایه از خمیر را روی میز کار قرار دهید رویش را با کره آغشته کنید، لایه بعدی را رویش قرار دهید. حالا مقداری از مواد فراهم کرده رویش بریزید و قدری پنیر اضافه کنید و آن را رول کنید، به همین ترتیب بقیه را نیز آماده کنید. سپس رولهای آماده کرده را در سینی فر بچینید رویشان کره بمالید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.