مواد لازم
سیب زمینی................۱۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده................۴۰۰ گرم
پیاز..................۲ عدد
عصاره مرغ....................۲ عدد
تخم مرغ...........۱ عدد
کره آب شده................۴ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری...............۴ قاشق غذا خوری
گردو خرد شده و تفت داده شده................۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع..................۲ قاشق غذا خوری
ادویه.....................۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه..................۱/۴ قاشق مربا خوری
نمک................به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه صفیحه؛ غذای تند عربی
طرز تهیه
یک ظرف مناسب سرو که بتوانید داخل فر قرار دهید را انتخاب کنید و با ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده چرب کنید و روی آن ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری بپاشید بطوریکه کل سطح ظرف پوشیده شود.
سیب زمینیها را آبپز کنید، سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید. سیب زمینیهای له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید.
داخل تابه روغن مایع را گرم کنید و پیازها را در آن به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
گوشت چرخکرده را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه آن را تفت دهید.
قرصهای عصاره را خرد کنید و همراه با گردو خردشده و ادویه به گوشت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. (در این مرحله به غذا نمک نزنید؛ عصارهها شور هستند).
نیمی از مخلوط سیب زمینی له شده را کف ظرف ریخته و صاف کنید، سپس تمام مخلوط گوشت را روی آن ریخته و یکنواخت پخش کنید. باقیمانده پوره سیب زمینی را در لایه بعد روی گوشت بریزید و صاف کنید.
روی آن را با بقیه آرد سوخاری و بعد بقیه کره آب شده بپوشانید.
در فر که آن را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید به مدت ۰۲ الی ۵۲ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
بیشتر بخوانید:
مرغ بریانی کویتی+طرز تهیه
سایر نکات کبه سیب زمینی
کبه سیبزمینی نوعی کیک سیبزمینی با میانلایه گوشت چرخکرده است که میتوانید مانند کیک برش زده و سرو کنید.
منبع:سرآشپز پاپیون