مواد لازم
روغن زیتون .........................2 قاشق غذاخوری
پیاز......................یک عدد کوچک، ریز خرد شده
سیر..........................2 حبه، ریز خرد شده
برنج گرد.............................سهچهارم پیمانه
آب مرغ.........................دو و نیم پیمانه
اسفناج تازه................یک پیمانه
کره.....................یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان.................یکدوم پیمانه، رنده شده
پنیر موتزارلای قالبی......................100 گرم، مکعبی بریده شده
آرد.......................یکدوم پیمانه
پانکو.....................یک و یکدوم پیمانه
تخممرغ....................یک عدد
آب............... یک قاشق غذاخوری
روغن.................برای سرخ کردن
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گراتن سیبزمینی با گوشت چرخکرده
روشتهیه
سینی مخصوص شیرینیپزی 30×20 را با کاغذ روغنی بپوشانید. در قابلمهی کوچکی روغن زیتون را ریخته و روی حرارت متوسط پیاز را یک دقیقه تفت دهید. سپس سیر را اضافه کرده، 5 دقیقهی دیگر تفت دهید. حرارت را کمتر کرده و برنج را اضافه کنید. یکدوم پیمانه از آب مرغ را افزوده و 5 تا 10 دقیقه در حال هم زدن بپزید تا آب آن کشیده شود. سپس یک پیمانه دیگر آب مرغ را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید و گاهی هم بزنید تا آب آن کشیده شود. اینکار را با آخرین پیمانه آب مرغ تکرار کنید تا آب برنج کشیده شود. در آخر فلفل، اسفناج، کره و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. سپس روی سینی پهن کرده و با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت و نیم در یخچال بگذارید تا کاملاً خنک شود (میتوانید از شب قبل این مخلوط را درست کرده و در یخچال بگذارید). برنج خنک شده را مربع برش داده، روی هر کدام یک تکه پنیر بگذارید، سپس آن را به شکل یک توپ درآورید. آرد و پانکو را در 2 بشقاب جدا ریخته و در کاسهای تخممرغ و آب را مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه آش ترش زنجان
هر توپ اسفناجی را ابتدا داخل آرد غلتانده، سپس در تخممرغ زده شده فرو برده و بعد در پانکو بغلتانید و در سینی بچینید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
سپس در روغن داغ سرخ کرده و روی حولهی کاغذی بگذارید تا روغن زیاد آن گرفته شود.