مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست و استخوان، هر قطعه برشزده به ابعاد 5/3 سانتیمتری چهارگوش 2 قطعه (175 گرم)
فلفل دلمهای متوسط........................، سبز و زرد و قرمز
پیاز قرمز متوسط................... 2 عدد
مواد برای مرینت
روغن زیتون بکر.................... 2 قاشق سوپخوری
آب لیموترش تازه................. 1 قاشق سوپخوری
گشنیز تازه خردشده................. 2 قاشق سوپخوری
نعناع تازه خردشده.............. 2 قاشق سوپخوری
عسل.................. 1 قاشق چایخوری
پاپریکا ...................یکدوم قاشق چایخوری
پودر زیره سبز....................... یکدوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز.................... یکچهارم قاشق چایخوری
دارچین................... یکچهارم قاشق چایخوری
پودر فلفل چیلی................... یکهشتم قاشق چایخوری
سیر رندهشده......................1 حبه
نمک و فلفل سیاه تازه ساییدهشده.......................... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
جوجه کباب سرکهای + طرز تهیه
طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست
مواد سس
ماست یونانی پرچرب.............................. 230 میلیلیتر
رنده پوست لیمو...................... یکدوم قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه.................. 2-3 قاشق سوپخوری
نعناع تازه خردشده.............. 2 قاشق سوپخوری
سیر متوسط، رندهشده................ 1 حبه
نمک................. به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه
روشتهیه
تمام مواد مرینت را در کاسهای ریخته و پس از مخلوطکردن به اندازه دو قاشق سوپخوری از مخلوط را کنار بگذارید و مرغ را به باقیمانده مایه مرینت اضافه کرده و پس از مخلوطکردن به داخل کیسه پلاستیکی منتقل کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید. تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده و با درِ بسته تا زمان سرو در یخچال نگه دارید. گریل را با دمای 180-230 درجه سانتیگراد (350-450 درجه فارنهایت) آماده کنید. فلفل دلمهایها و پیاز را متناسب با قطعات مرغ برش زده و با مایه مرینتی که کنار گذاشته بودید مخلوط کنید تا طعمدار شود. مرغ و سبزیجات را از داخل مایه مرینت خارج کنید. به سیخهای کباب به ترتیب فلفل دلمهای سبز، زرد و قرمز و پیاز را بکشید و سپس قطعهای از مرغ و تکهای از پیاز و قطعهای از مرغ و به همین ترتیب سیخها را آماده کنید. سیخهای کباب را با حرارت متوسط به مدت 8-10 دقیقه گریل کنید و سپس از روی گریل برداشته و پس از دو سه دقیقه استراحتدادن به صورت گرم همراه با سس یا با سس مورد نظر خود سرو نمایید.