Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:55

12
مهر
تامبت

تامبت

گوجه‌فرنگی‌ها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود. آن‌گاه دانه‌های گوجه‌فرنگی را جدا سازید و فیله را ریز خرد کنید. حالا فلفل‌دلمه‌ای را نیز خلالی خرد کرده، سپس تابة مناسبی را روی حرارت بگذارید و قدری روغن بریزید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

گوجه‌فرنگی.............. 4 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز  ..............2 عدد

روغن زیتون............... به میزان لازم

سیر له کرده............2 تا 3 حبه

آب گوجه‌فرنگی................ 2 پیمانه

پونه خشک  .................  یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه ............  به میزان لازم

سیب‌زمینی حلقه‌ای خرد و سرخ‌کرده.............  2 عدد متوسط

بادمجان حلقه‌ای خرد و سرخ‌کرده.............4 عدد کوچک و باریک

 بیشتربخوانید:

املت یونانی

 

 

طرز تهیه :

گوجه‌فرنگی‌ها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود. آن‌گاه دانه‌های گوجه‌فرنگی را جدا سازید و فیله را ریز خرد کنید. حالا فلفل‌دلمه‌ای را نیز خلالی خرد کرده، سپس تابة مناسبی را روی حرارت بگذارید و قدری روغن بریزید. سیر را در آن تفت دهید.

اینک گوجه‌فرنگی، آب گوجه‌فرنگی، پونه، نمک و فلفل را بیفزایید و اجازه دهید سس غلیظ شود. حالا فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد روشن کنید. سپس در ظرف مناسبی سیب‌زمینی، بادمجان و فلفل دلمه‌ای را روی هم قرار دهید. اکنون سس آماده را روی مواد بریزید و خوراک را در فر گرم کرده به مدت 20 دقیقه بپزید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه املت قارچ با پنیر

 

برچسب ها: املت، آموزش آشپزی، پیش غذا، تامبت تعداد بازديد: 233 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز