تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
گوجهفرنگی.............. 4 عدد
فلفل دلمهای قرمز ..............2 عدد
روغن زیتون............... به میزان لازم
سیر له کرده............2 تا 3 حبه
آب گوجهفرنگی................ 2 پیمانه
پونه خشک ................. یکچهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه ............ به میزان لازم
سیبزمینی حلقهای خرد و سرخکرده............. 2 عدد متوسط
بادمجان حلقهای خرد و سرخکرده.............4 عدد کوچک و باریک
بیشتربخوانید:
املت یونانی
طرز تهیه :
گوجهفرنگیها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود. آنگاه دانههای گوجهفرنگی را جدا سازید و فیله را ریز خرد کنید. حالا فلفلدلمهای را نیز خلالی خرد کرده، سپس تابة مناسبی را روی حرارت بگذارید و قدری روغن بریزید. سیر را در آن تفت دهید.
اینک گوجهفرنگی، آب گوجهفرنگی، پونه، نمک و فلفل را بیفزایید و اجازه دهید سس غلیظ شود. حالا فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد روشن کنید. سپس در ظرف مناسبی سیبزمینی، بادمجان و فلفل دلمهای را روی هم قرار دهید. اکنون سس آماده را روی مواد بریزید و خوراک را در فر گرم کرده به مدت 20 دقیقه بپزید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه املت قارچ با پنیر