تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
اسفناج پخته..............یک چهارم پیمانه
تخممرغ................4 عدد درشت
پنیر فتای خرد کرده...................یک دوم پیمانه
پیازچه خرد کرده.................2 عدد
شوید خرد کرده..............2 قاشق سوپخوری
فلفل................به مقدار لازم
روغن زیتون.............2 قاشق چایخوری
روش تهیه
اسفناج را فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. تخممرغها را با چنگال هم بزنید. آنگاه پنیر فتا، پیازچه، شوید، فلفل و اسفناج را بیفزایید و به آرامی هم بزنید. روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. آنگاه مخلوط تخممرغ را بیفزایید. تابه را کمی کج کنید که همه قسمتها یکنواخت شود. سپس حرارت را کم کنید و بپزید. کنارهها را کمی بلند کنید تا تخممرغهای نپخته به زیر بروند. حالا املت را برش بزنید.