Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:41

2
مهر
کوفته غوره

کوفته غوره

برنج را با کمی آب، زردچوبه و نمک بپزید. گوشت، سبزی، برنج پخته، لپه، نمک، فلفل و کمی گرد غوره را مخلوط کنید، تخم‌مرغ را اضافه کرده و ورز دهید. پیازداغ را همراه با زردچوبه و رب تفت دهید و آب و نمک و فلفل افزوده و جوش بیاورید.

مواد لازم

برنج ایرانی......................... یک‌دوم پیمانه

گوشت چرخ‌کرده مخلوط.....................200 گرم

سبزی (تلخون، مرزه، کمی شوید و شنبلیله، مقدار خیلی کم تره و جعفری و گشنیز).................. 500 گرم

لپه پخته‌شده............. 2 قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ ....................1 تا 2 عدد

پیازداغ.................. 5 قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه‌فرنگی................ 1 قاشق سوپ‌خوری

غوره عسگری................. 2 قاشق سوپ‌خوری

آب‌غوره.................. یک‌دوم پیمانه

گرد غوره، زردچوبه، نمک، فلفل و روغن.................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه

 

 

روش‌تهیه

برنج را با کمی آب، زردچوبه و نمک بپزید. گوشت، سبزی، برنج پخته، لپه، نمک، فلفل و کمی گرد غوره را مخلوط کنید، تخم‌مرغ را اضافه کرده و ورز دهید. پیازداغ را همراه با زردچوبه و رب تفت دهید و آب و نمک و فلفل افزوده و جوش بیاورید. از مایه کوفته‌ به اندازه نارنگی بردارید (دست خود را در آب خیس کنید تا راحت کوفته‌ها را درست کنید) و وسط آن پیازداغ، گرد غوره و غوره بگذارید و در دست گرد کرده و یکی‌یکی در آب کوفته بیندازید، درِ قابلمه را باز بگذارید تا کوفته خود را بگیرد، سپس بقیه غوره‌ها و آب‌غوره را افزوده و مزه آن را اندازه کنید، اواخر پخت درِ قابلمه را ببندید و بعد از پخت کوفته‌ها را در ظرف مناسب سرو بریزید.

نکته: در فصل‌هایی از سال که غوره تازه در دسترس نیست می‌توانید از غوره غوره یا غوره یخ‌زده استفاده کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه کوفته، طرز تهیه تعداد بازديد: 286 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز