مواد لازم
پیاز بزرگ 1............... عدد
سیر بزرگ............... 4 حبه
گوشت چرخکرده.............. 500 گرم
جعفری................ مقداری
نمک، زیره و فلفل سیاه................ از هرکدام 1 قاشق چایخوری
پودر سوخاری ................1 پیمانه
مواد سس
گوجه................. چند عدد
پولبیبر (فلفل قرمز ترکیه) ....................1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه.................... 1 قاشق چایخوری
نمک.................... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
کوفته مرغ
روشتهیه
پیاز و سیر را رنده کرده و روی گوشت بریزید، جعفری را ریز خرد کرده و به گوشت اضافه کنید، نمک، فلفل سیاه، زیره و آرد سوخاری را افزوده و همه را با هم مخلوط نمایید و خوب ورز دهید و هر شکلی که مایل بودید به آن بدهید و دو طرفش را سرخ کرده و در کف ظرف سفالی قرار دهید. برای تهیه سس گوجهها را با حرارت ملایم پخته و پوره کنید، پولبیبر، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید (اگر سس را از قبل درست کردهاید و نمک آن زیاد است نمک نریزید)، یک جوش که زد روی کوفتهها بریزید و کوفتهها را 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوفته کشک اصفهان