Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 23:19

27
شهریور
کوفته در ظرف سفالی

کوفته در ظرف سفالی

پیاز و سیر را رنده کرده و روی گوشت بریزید، جعفری را ریز خرد کرده و به گوشت اضافه کنید، نمک، فلفل سیاه، زیره و آرد سوخاری را افزوده و همه را با هم مخلوط نمایید و خوب ورز دهید و هر شکلی که مایل بودید به آن بدهید و دو طرفش را سرخ کرده

مواد لازم

پیاز بزرگ 1............... عدد

سیر بزرگ............... 4 حبه

گوشت چرخ‌کرده.............. 500 گرم

جعفری................ مقداری

نمک، زیره و فلفل سیاه................ از هرکدام 1 قاشق چای‌خوری

پودر سوخاری ................1 پیمانه

 

مواد سس

گوجه................. چند عدد

پول‌بیبر (فلفل قرمز ترکیه) ....................1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه.................... 1 قاشق چای‌خوری

نمک.................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

کوفته مرغ

 

 

روش‌تهیه

پیاز و سیر را رنده کرده و روی گوشت بریزید، جعفری را ریز خرد کرده و به گوشت اضافه کنید، نمک، فلفل سیاه، زیره و آرد سوخاری را افزوده و همه را با هم مخلوط نمایید و خوب ورز دهید و هر شکلی که مایل بودید به آن بدهید و دو طرفش را سرخ کرده و در کف ظرف سفالی قرار دهید. برای تهیه سس گوجه‌ها را با حرارت ملایم پخته و پوره کنید، پول‌بیبر، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید (اگر سس را از قبل درست کرده‌اید و نمک آن زیاد است نمک نریزید)، یک جوش که زد روی کوفته‌ها بریزید و کوفته‌ها را 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

 

برچسب ها: کوفته، آموزش آشپزی، طرز تهیه کوفته تعداد بازديد: 241 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز