مواد لازم
بادنجان (ترجیحاً دلمهای)................ 2 عدد
پیاز خردشده ...............1 عدد
روغن زیتون................ 4 قاشق سوپخوری
سیر لهشده ................2 حبه
رب گوجه ................3 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای قرمز، خردشده.................... 1 عدد
گوشت گوسفندی خردشده.................500 گرم
گوجهفرنگی، مکعبیخردشده................ 3 عدد
دانه صنوبر...................... یکدوم پیمانه
نمک و فلفل سیاه ......................به مقدار لازم
دارچین................... یکدوم قاشق چایخوری
نعناع تازه، ریزخردشده.................... 4-5 شاخه
پنیر سفید، مکعبیخردشده................. یکدوم پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شامی هویج خوشمزه و مجلسی
فوت و فنهای خوشمزهترین بورانی بادمجان
روشتهیه
بادنجانها را به صورت طولی نصف کنید، با قاشق داخل آنها را خالی کرده و محتویات داخلی را کنار بگذارید، سپس بادنجانها را روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرمشده با دمای 190 درجه سانتیگراد کبابی کنید.
پیاز را در روغن زیتون تفت دهید و سیر را هم اضافه کنید، پس از طلاییشدن پیاز، رب گوجه، فلفل دلمهای و گوشت را افزوده و تفت دهید، وقتی رنگ گوشت تغییر کرد محتویات داخلی بادنجانها را که کنار گذاشته بودید همراه با گوجهفرنگی، دانه صنوبر، نمک، فلفل سیاه و دارچین بیفزایید و 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید، سپس از روی حرارت برداشته و نعناع را اضافه کنید. داخل بادنجانهای کبابیشده را با مواد گوشتی پرکنید و پنیر را روی آن ریخته و سرو نمایید.