مواد لازم
هویج رسمی (گزر) یا هویجفرنگی.................. 500 گرم
آبلیمو.................... 1 تا 2 قاشق سوپخوری
رنده پوست لیموترش................ 1 قاشق چایخوری
پیاز نگینیخردشده.................1 عدد
تخممرغ ..................3 عدد
روغن، نمک و فلفل................. به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
نان بریوش + طرز تهیه
نان پوآچای شکلاتی
روشتهیه
پوست هویج را گرفته و آن را رنده کنید. آب و رنده پوست لیمو را همراه با کمی نمک و آب اضافه کرده و هویج را بپزید. پیاز را تفت دهید تا سبک شود و هویج را افزوده و کمی با پیاز تفت دهید. تخممرغ را با نمک و فلفل در یک کاسه هم بزنید و هویج را در یک ماهیتابه ریخته و تخممرغ را اضافه کنید تا ببندد و با نان یا برنج سرو نمایید.
نکته: هویج را میتوانید نگینی خرد کنید. این غذا متعلق به مناطق حاشیه جنوبی دریای مازندران است.