Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:01

30
شهریور
گزرآویج

گزرآویج

پوست هویج را گرفته و آن را رنده کنید. آب و رنده پوست لیمو را همراه با کمی نمک و آب اضافه کرده و هویج را بپزید. پیاز را تفت دهید تا سبک شود و هویج را افزوده و کمی با پیاز تفت دهید. تخم‌مرغ را با نمک و فلفل در یک کاسه هم بزنید

مواد لازم

هویج رسمی (گزر) یا هویج‌فرنگی.................. 500 گرم

آب‌لیمو.................... 1 تا 2 قاشق سوپ‌خوری

رنده پوست لیموترش................ 1 قاشق چای‌خوری

پیاز نگینی‌خرد‌شده.................1 عدد

تخم‌مرغ ..................3 عدد

روغن، نمک و فلفل................. به مقدار لازم

 بیشتر بخوانید:

نان بریوش + طرز تهیه

نان پوآچای شکلاتی

 

 

 

روش‌تهیه

پوست هویج را گرفته و آن را رنده کنید. آب و رنده پوست لیمو را همراه با کمی نمک و آب اضافه کرده و هویج را بپزید. پیاز را تفت دهید تا سبک شود و هویج را افزوده و کمی با پیاز تفت دهید. تخم‌مرغ را با نمک و فلفل در یک کاسه هم بزنید و هویج را در یک ماهی‌تابه ریخته و تخم‌مرغ را اضافه کنید تا ببندد و با نان یا برنج سرو نمایید.

نکته: هویج را می‌توانید نگینی خرد کنید. این غذا متعلق به مناطق حاشیه جنوبی دریای مازندران است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 245 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز