مواد لازم
کره................ ۱۲۰ گرم
پنیر خامهای..................... ۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان.............. ۲ قاشق سوپخوری
تخممرغ................۳ عدد
شوید یا جعفری، خردشده ..............۱ قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای سبز نگینیشده .............۱ قاشق سوپخوری
قارچ بلانچشده و ریزخردشده.................. ۱ پیمانه
مرغ پخته و ریز شده................... ۱ پیمانه
نمک و فلفل ..................به مقدار لازم
آرد سفید.................... ۱۵۰ گرم
بیکینگپودر.................. یکچهارم قاشق چایخوری
کنجد....................... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
کباب تابه ای مرغ
روشتهیه
کره و پنیرها را با هم بزنید، سپس با همزن خوب بزنید تا یکدست و پوک شود، تخممرغها را یکییکی شکسته و اضافه کنید و هر کدام را 30 ثانیه بزنید، سبزی و فلفل دلمهای را افزوده و مخلوط کنید، قارچ را به مخلوط بیفزایید و سپس مرغ را به مواد افزوده و نمک و فلفل بزنید، در انتها آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید و به مواد بیفزایید. قالب ساوارین را با برس چرب کنید. کف قالب را کنجد ریخته و از مواد پر کنید و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و طبقه وسط بگذارید تا پخته شود.
منبع : شور و شیرین