Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:07

26
شهریور
شورینی مرغ و پنیر

شورینی مرغ و پنیر

کره و پنیرها را با هم بزنید، سپس با همزن خوب بزنید تا یکدست و پوک شود، تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی شکسته و اضافه کنید و هر کدام را 30 ثانیه بزنید، سبزی و فلفل دلمه‌ای را افزوده و مخلوط کنید، قارچ را به مخلوط بیفزایید و سپس مرغ را به مواد افزوده

مواد لازم

کره................ ۱۲۰ گرم

پنیر خامه‌ای..................... ۱۰۰ گرم

پنیر پارمزان.............. ۲ قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ................۳ عدد

شوید یا جعفری، خردشده ..............۱ قاشق سوپ‌خوری

فلفل دلمه‌ای سبز نگینی‌شده .............۱ قاشق سوپ‌خوری

قارچ بلانچ‌شده و ریزخردشده.................. ۱ پیمانه

مرغ پخته و ریز شده................... ۱ پیمانه

نمک و فلفل ..................به مقدار لازم

آرد سفید.................... ۱۵۰ گرم

بیکینگ‌پودر.................. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

کنجد....................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

کباب تابه ای مرغ

 

 

روش‌تهیه

کره و پنیرها را با هم بزنید، سپس با همزن خوب بزنید تا یکدست و پوک شود، تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی شکسته و اضافه کنید و هر کدام را 30 ثانیه بزنید، سبزی و فلفل دلمه‌ای را افزوده و مخلوط کنید، قارچ را به مخلوط بیفزایید و سپس مرغ را به مواد افزوده و نمک و فلفل بزنید، در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید و به مواد بیفزایید. قالب ساوارین را با برس چرب کنید. کف قالب را کنجد ریخته و از مواد پر کنید و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و طبقه وسط بگذارید تا پخته شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 293 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز