مواد لازم
سینه مرغ ................1 عدد
پیاز................... 1 عدد
هویج نگینی و پختهشده.................. 1 عدد
نخودفرنگی پختهشده ..............یکدوم پیمانه
سوسیس رندهشده................. 3 عدد
تخممرغ ................1 عدد
زعفران، نمک و ادویه ..................به مقدار لازم
پودر پانکو......................به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
فرق بین ژیگو و رست بیف
روشتهیه
ابتدا پیاز و مرغ را با غذاساز به صورت پوره درآورید، سپس تمام مواد (به جز پودر پانکو) را با مرغ پورهشده مخلوط کنید. روی تخته کار نایلون باز کرده و پودر پانکو را روی نایلون پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را روی پودر پانکو قرار داده و به کمک نایلون حالت مورد نظر خود را روی مواد انجام دهید، هم میتوان به صورت گرد حالت داد و هم حالت سهگوش، ولی دقت کنید که پودر پانکو تمام سطح مواد را بپوشاند. ظرف مورد نظر را چرب کرده و به کمک نایلون رستبیف را به ظرف انتقال دهید و به مدت 45 دقیقه در فر از پیش گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. در اواسط پخت دو بار غذا را برگردانید تا تمام سه طرف خوب سرخ و پخته شود. بعد از پخت و پس از این که کمی خنک شد برش زده و سرو نمایید.