Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:45

29
شهریور
رست‌بیف مرغ

رست‌بیف مرغ

ابتدا پیاز و مرغ‌ را با غذاساز به صورت پوره درآورید، سپس تمام مواد (به جز پودر پانکو) را با مرغ پوره‌شده مخلوط کنید. روی تخته کار نایلون باز کرده و پودر پانکو را روی نایلون پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را روی پودر پانکو قرار داده و به کمک نایلون حالت مورد نظر

مواد لازم

سینه مرغ ................1 عدد

پیاز................... 1 عدد

هویج نگینی و پخته‌شده.................. 1 عدد

نخودفرنگی پخته‌شده ..............یک‌دوم پیمانه

سوسیس رنده‌شده................. 3 عدد

تخم‌مرغ ................1 عدد

زعفران، نمک و ادویه ..................به مقدار لازم

پودر پانکو......................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

فرق بین ژیگو و رست بیف

 

روش‌تهیه

ابتدا پیاز و مرغ‌ را با غذاساز به صورت پوره درآورید، سپس تمام مواد (به جز پودر پانکو) را با مرغ پوره‌شده مخلوط کنید. روی تخته کار نایلون باز کرده و پودر پانکو را روی نایلون پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را روی پودر پانکو قرار داده و به کمک نایلون حالت مورد نظر خود را روی مواد انجام دهید، هم می‌توان به صورت گرد حالت داد و هم حالت سه‌گوش، ولی دقت کنید که پودر پانکو تمام سطح مواد را بپوشاند. ظرف مورد نظر را چرب کرده و به کمک نایلون رست‌بیف را به ظرف انتقال دهید و به مدت 45 دقیقه در فر از پیش گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید. در اواسط پخت دو بار غذا را برگردانید تا تمام سه طرف خوب سرخ و پخته شود. بعد از پخت و پس از این که کمی خنک شد برش زده و سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: فست فود، آموزش آشپزی، رست بیف تعداد بازديد: 240 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز