Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:01

27
شهریور
پوغاچا (بقچه)

پوغاچا (بقچه)

سینه مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز و فلفل دلمه‌ای در روغن تفت دهید، نمک و فلفل افزوده و بعد مواد را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود. به اندازه یک قاشق سوپ‌خوری از مواد را داخل خمیر پیراشکی بگذارید و دور هر خمیر را به آرامی جمع کنید

مواد لازم

سینه مرغ ..................1 عدد

پیاز.............. 1 عدد

فلفل دلمه‌ای............... 1 عدد

روغن.............. به مقدار لازم

نمک و فلفل................ به مقدار لازم

خمیر پیراشکی.................. یک بسته

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه لاهماجون غذای پرطرفدار ترکی

 

روش‌تهیه

سینه مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز و فلفل دلمه‌ای در روغن تفت دهید، نمک و فلفل افزوده و بعد مواد را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود. به اندازه یک قاشق سوپ‌خوری از مواد را داخل خمیر پیراشکی بگذارید و دور هر خمیر را به آرامی جمع کنید تا به صورت بقچه دربیاد، سپس بقچه‌ها را داخل روغن شناور بگذارید تا سرخ شده و رنگ آن‌ها طلایی شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: طرز تهیه تعداد بازديد: 228 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز