مواد لازم
نخود خیسشده .............1 پیمانه
سیر............... یک بوته
پیازداغ.............. 4 قاشق سوپخوری
برنج ایرانی نیمدانه................ یکدوم پیمانه
بلغور گندم................. یکدوم تا یک پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج)................ 500 گرم
رب گوجهفرنگی............. 4 قاشق سوپخوری
نعناع خشک، نمک، فلفل، زردچوبه و روغن .................به مقدار لازم
آبغوره............... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیهی آش رشته حرفه ای
روشتهیه
آب نخودها را خالی کرده و نخود را بپزید. سیر را له کرده و سرخ کنید و زردچوبه اضافه کنید، پیازداغ را افزوده و برنج و بلغور را هم بیفزایید، سپس نخود پخته را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و به مقدار لازم آب بریزید، بعد از جوشآمدن سبزی خردشده را افزوده و رب گوجهفرنگی را کمی تفت داده و به غذا بیفزایید و آش را جا بیندازید. بعد از پختن آش نعناع داغ درست کرده و آش را همراه با سیرداغ، پیازداغ، نعناع داغ و آبغوره سرو نمایید.