Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:20

22
شهریور
آش جوی یزدی

آش جوی یزدی

حبوبات و جو را از چند روز قبل خیس کرده و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود. در قابلمه آب ریخته و روی حرارت قرار دهید، وقتی آب جوش آمد حبوبات، جو و گندم را افزوده و حرارت را کم کنید تا مواد کاملاً پخته شود.

مواد لازم

نخود................. 250 گرم

عدس............... 350 گرم

لوبیا قرمز............. 200 گرم

لوبیا چیتی................. 300 گرم

جو................ 750 گرم

گندم................. 100 گرم

سیرابی................... 1 کیلوگرم

پیاز برای پخت سیرابی................. 1 عدد

زردچوبه................. برای پخت سیرابی مقداری

پیازداغ ...................400 گرم

نعناع داغ............... 200 گرم

نمک و زردچوبه............. به مقدار لازم

آلبالو خشک............... 400 گرم

آلوترش ...............300 گرم

برگه زردآلو................ 200 گرم

برگه هلو.................. 200 گرم

رب انار................... 250 گرم

 بیشتر بخوانید:

آش گشنیز

 

 

روش‌تهیه

حبوبات و جو را از چند روز قبل خیس کرده و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود. در قابلمه آب ریخته و روی حرارت قرار دهید، وقتی آب جوش آمد حبوبات، جو و گندم را افزوده و حرارت را کم کنید تا مواد کاملاً پخته شود، حدود 5-6 ساعت بعد سیرابی را که از قبل با پیاز و زردچوبه پخته‌اید اضافه کرده و پیازداغ و نعناع داغ را اضافه کنید، نمک و زردچوبه آش را بریزید (زردچوبه باید در پیازداغ تفت داده شده باشد). آش را مرتب هم بزنید تا لعاب دهد، سپس خشکبار را که از قبل خیس کرده‌اید اضافه کنید. صبر کنید تا آش جا بیفتد، بعد از چشیدن اگر لازم بود رب انار را بیفزایید.

نکته: در یزد این آش با جوترش که در این شهر کشت می‌شودپخته می‌شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آش، آش جو، طرز تهیه آش جو تعداد بازديد: 299 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز