تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن..............به میزان لازم
پیاز خرد کرده................1 عدد متوسط
گوجهفرنگی رنده کرده.................4 عدد
گوشت خرد کرده..............200 گرم
قارچ خرد کرده...............200 گرم
آویشن..............1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل...............به میزان لازم
برنج.............450گرم
شوید خرد کرده..............100 گرم
نان لواش.............1عدد
بیشتربخوانید:
باچانگای گوشت؛ فستفود ترکیهای
روش تهیه
در تابة مناسبی روغن و پیاز را بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوجهفرنگی را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. حالا گوشت را افزوده و صبر کنید تا گوشت با آب گوجهفرنگی قدری بپزد. اینک قارچ را به همراه آویشن، نمک و فلفل به مایه اضافه کرده و آن را 5 دقیقة دیگر روی حرارت تفت دهید. حالا حرارت را خاموش کنید. سپس در قابلمة مناسبی قدری روغن بریزید. رویش نان لواش قرار دهید، آنگاه هر بار مقداری از برنج آبکش کرده ریخته و لابهلای آن از مایه فراهم کرده و شوید بریزید. در نهایت برنج را به مدت 45 دقیقه دم کنید و پس از دم کشیدن، در ظرف مناسبی بکشید و سرو نمائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی