تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن کنجد............. 3 قاشق سوپخوری
پیاز خلالی خرد کرده............... 1 عدد متوسط
سینه مرغ خلالی خرد کرده.............. 1 عدد
نمک و فلفل............. به میزان لازم
زنجفیل تازه رنده کرده.............. 1 قاشق سوپخوری
آب مرغ.............. 5 قاشق سوپخوری
کرفس خرد کرده.................... 250 گرم
هویج خلالی خرد کرده.................. 250 گرم
سس سویا............... 3 قاشق سوپخوری
شکر................ 1 قاشق چایخوری
دارچین................. یکچهارم قاشق چایخوری
نودل.................. 2 بسته
جوانه ماش................... 150 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
روش تهیه
1 قاشق سوپخوری روغن کنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آنگاه پیاز، سینه مرغ، نمک، فلفل، زنجفیل را اضافه کرده، بهمدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس آب مرغ را بیفزائید و حرارت را کم کنید تا مواد کمی نرم شود. حالا در تابهای دیگر کرفس و هویج را به همراه قدری آب بهمدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود. سپس آبکش کنید. اکنون مخلوط هویج، کرفس، سویا سس، شکر و دارچین را به مواد فراهم کرده اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بپزید. در این فاصله نودل را بپزید و آبکش کنید. حالا نودل را با باقیمانده روغن کنجد 5 دقیقه تفت دهید. سپس نودل را در ظرف مناسبی بکشید و مواد فراهم کرده را به آن اضافه و روی آن کنجد و جوانه ماش بپاشید.