به طور کلی کسرول (casserole) به غذاهایی گفته میشه که در یک ظرف بزرگ با دیواره عمیق و در فر پحته میشه و با همون ظرف هم سرو میشه. کسرول با مواد مختلفی تهیه میشه و انواع مختلفی هم داره. کسرولی که در این مطلب هم میخوام بهتون یاد بدم اسمش کسرول هش براون هستش که یه صبحونه لذیذ و پرکالری آمریکاییه اما به نظرم با توجه به سلیقه ما ایرانی ها برای ناهار یا شام مخصوصا کنار غذاهای گوشتی یا مرغی مثل استیک یا انواع سوخاری و غیره عالیه …
مواد لازم برای تهیه کسرول هش براون
۴۵۰ گرم سیب زمینی خام
۱/۲ پیمانه سوپ کرم مرغ
۱/۲ پیمانه خامه صبخانه
۱/۴ پیمانه کره آب شده
۱/۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده
۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا
۱/۴ پیمانه پیاز خورد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه کسرول هش براون
برای تهیه این کسرول خوشمزه و آسون اول باید سیب زمینی هامون رو بپزیم. برای اینکه سیب زمینی ها سریع تر بپزن پوستشون رو بکنین و از وسط نصفشون کنین و بعد بپزینشون. فقط دقت کنین تا سیب زمینی ها خیلی نپزن تا حالت پودری پبدا کنن و بهتره هنوز یکم سفت باشن البته نه خیلی. چون سیب زمینی ها مجددا داخل فر میرن و کاملا میپزن.
بعد از اینکه سیب زمینی ها پختن باید با رنده سایز درشت اونها رو رنده کنیم.
رنده کردن سیب زمینی
حالا مابقی مواد بجز پنیر پیتزا رو به سیب زمینی رنده شده اضافه کنین.
حالا با یه قاشق و خیلی آروم مواد رو هم برنین تا با هم مخلوط بشن ولی دقت کنین تا سیب زمینی ها خیلی له نشن.
در نهایت مواد رو داخل یه ظرف نشکن بریزین.
روی مواد رو با پنیر پیتزا بپوشونین و ظرف رو برای مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردین بذارین تا کسرول سیب زمینی خوب بپزه و مزه هاشونم خوب به خورد هم بره در ۵ دقیقه نهایی میتونین گریل رو هم روشن کنین تا سطح کسرول طلایی بشه.
اضافه کردن پنیر
حالا کسرول خوشمزه ما حاضره … نوش جان
منبع: دونفره