تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کینوا قرمز یا سفید...................1پیمانه (200گرم)
آب..................250 میلی لیتر
سیب زمینی پخته و رنده کرده..................2 عدد متوسط
تخم مرغ..................3 عدد
اسفناج خرد کرده................ 150 گرم
پنیر فتا.................150 گرم
سبزی معطر: ریحان و جعفری خرد کرده از هر کدام.............. 1 قاشق چایخوری
سیر له کرده.................. 1 حبه
نمک، فلفل، پودر پیاز، پودر پاپریکا و جوز هندی................ به میزان لازم
روغن مایع............ به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کتلت تن ماهی؛ سریع، راحت و خوشمزه
روش تهیه
کینوا را به مدت یک ساعت خیس کنید آنگاه در قابلمة مناسبی به همراه آب روی حرارت قرار دهید پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید تا کینوا بپزد و آب آن کامل کشیده شود، حدوده 15-20دقیقه زمان پخت کافی است سپس حرارت را خاموش کنید تا کینوا سرد شود.
حالا در ظرف مناسبی سیب زمینی، تخم مرغها، کینوا، اسفناج، پنیرفتا، سبزیجات معطر، سیر و ادویه را بریزید و حدود 5 دقیقه ورز دهید. اینک مواد کتلت را بمدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس در تابة مناسبی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود هر بار قدری از مواد کتلت را برداشته و به فرم دلخواه در دست شکل دهید و در روغن سرخ کنید. حالا کتلتهای سرخ شده را در ظرف مناسبی با گوجه فرنگی و سبزیجات بیارائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کتلت سویا؛ یک غذای خوشمزه گیاهی