تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
عدس................. 40 گرم
نخود ...............60 گرم
برنج.............. 2 پیمانه
پاستای شکلدار................... یکدوم پیمانه
پیاز ریز خرد کرده................... 1 عدد
روغن .................به میزان لازم
سیر له کرده .................2 حبه
رب گوجه................. 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو.................. از نصف لیمو
پودر چیلی................ یکدوم قاشق چایخوری
بهارات(ادویه)............. 1 قاشق چایخوری
نمک............. به میزان لازم
فلفل سیاه .................یکدوم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی
روش تهیه
عدس و نخود را بپزید و کنار بگذارید. آنگاه برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. سپس پاستا را به مدت 8 دقیقه در آبجوش بپزید و در آبکش بریزید. حالا پیاز را در قدری روغن تفت دهید. بعد سیر را افزوده 30 ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. اینک رب گوجهفرنگی، آبلیمو، پودر چیلی، بهارات، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس برنج، پاستا، عدس و نخود را به این سس افزوده و ترکیب نمائید. کوشاری را در قابلمة مناسبی بریزید و به مدت 30 دقیقه دم کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پلو بریانی هرمزگان