Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:04

16
شهریور
کوشاری پلوی مصری

کوشاری پلوی مصری

عدس و نخود را بپزید و کنار بگذارید. آن‌گاه برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. سپس پاستا را به مدت 8 دقیقه در آبجوش بپزید و در آبکش بریزید. حالا پیاز را در قدری روغن تفت دهید. بعد سیر را افزوده 30 ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

عدس................. 40 گرم

نخود ...............60 گرم

برنج..............  2 پیمانه

پاستای شکل‌دار................... یک‌دوم پیمانه

پیاز ریز خرد کرده................... 1 عدد

روغن .................به میزان لازم

سیر له کرده .................2 حبه

رب گوجه................. 2 قاشق سوپخوری

آبلیمو.................. از نصف لیمو

پودر چیلی................ یک‌دوم قاشق چایخوری

بهارات(ادویه)............. 1 قاشق چایخوری

نمک............. به میزان لازم

فلفل  سیاه .................یک‌دوم قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی

 

 

روش تهیه

عدس و نخود را بپزید و کنار بگذارید. آن‌گاه برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. سپس پاستا را به مدت 8 دقیقه در آبجوش بپزید و در آبکش بریزید. حالا پیاز را در قدری روغن تفت دهید. بعد سیر را افزوده 30 ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. اینک رب گوجه‌فرنگی، آبلیمو، پودر چیلی، بهارات، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس برنج، پاستا، عدس و نخود را به این سس افزوده و ترکیب نمائید. کوشاری را در قابلمة مناسبی بریزید و به مدت 30 دقیقه دم کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پلو بریانی هرمزگان

 

برچسب ها: انواع پلو، طرز تهیه، کوشاری پلوی مصری تعداد بازديد: 242 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز