تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
گوشت چرخکرده.................200 گرم
نمک و فلفل..............به میزان لازم
زردچوبه..................یکهشتم قاشق چایخوری
پیاز رنده کرده.............1 عدد متوسط
رب گوجهفرنگی.............1 قاشق سوپخوری
جعفری ریز خرد کرده............3 قاشق سوپخوری
خیارشور ریز خرد کرده...........یکدوم پیمانه
پنیر موزارلای رنده کرده.........100 گرم
خمیر یوفکا............(مثلثی شکل)1 بسته
کره آبکرده..........25 گرم
تخممرغ همزده.........2 عدد
کنجد..........به میزان لازم
بیشتربخوانید:
کوزالاک مانتی ترکیه ای + طرز تهیه
روش تهیه
گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته آن را هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد. آنگاه رب گوجهفرنگی را افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس از روی حرارت برداشته جعفری و خیارشور را اضافه کنید. حالا پنیر را بیفزایید و تمام مواد را ترکیب کنید. اینک خمیر را روی میز قرار دهید، قدری با کره آغشته کنید و در قسمت قاعده مثلث به شکل مدادی مواد بریزید. دو سر خمیر را روی مواد برگردانید و به آرامی آن را رول کنید. حالا رولها را در تخممرغ زده و سپس در کنجد بغلتانید و در سینی فر کنار هم قرار دهید و 20 تا 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلاییرنگ شود.