Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:07

5
مرداد
کوزالاک مانتی ترکیه ای + طرز تهیه

کوزالاک مانتی ترکیه ای + طرز تهیه

ابتدا یوفکای مثلثی شکل را کمی با ترکیب ماست و روغن زیتون برس بکشید و بعد از قسمت پهن خمیر یوفکا به سمت جلو رول کنید و در روغن سرخ کنید.

طرز تهیه کوزالاک مانتی ترکیه ای :

ابتدا یوفکای مثلثی شکل را کمی با ترکیب ماست و روغن زیتون برس بکشید و بعد از قسمت پهن خمیر یوفکا به سمت جلو رول کنید و در روغن سرخ کنید.

 

سپس پیاز را نگینی خرد کنید و آن را سرخ کنید و بعد گوشت چرخ کرده را به ان اضافه کنید و تفت بدهید و گوجه نگینی خرد شده را اضافه کنید و با ادویه های دلخواه تفت بدهید من از نمک و فلفل و زردچوبه و کمی ادویه کاری استفاده کردم.

 

اجازه بدهید آب گوجه ها کاملا کشیده شود و با هم خوب پخته شود. اگر دوست دارید کمی رب اضافه کنید. تند بودن کوزالاک مانتی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود. اگر مایع گوشتی شما آماده شد یوفکاها را دور بشقاب یا یک طرف بچینید و بعد مایع گوشتی را بریزید و سپس در قسمتی ماست چکیده ای که با نمک و سیر رنده شده طعم دار کردید اضافه کنید و به همین شکل سرو کنید ترکیب آن بسیار خوشمزه می شود.

برچسب ها: فست فود، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، غذاهای بین الملل، زندگی آنلاین، خمیر یوفکا، دستپخت، کوزالاک مانتی ترکیه ای تعداد بازديد: 1228 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز