Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:18

15
شهریور
کباب شهزاده

کباب شهزاده

گوشت را بپزید. بادنجان‌ها را راه‌راه پوست کنده و مکعبی خرد کنید، سپس 15 دقیقه در آب نمک بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود و بعد با دستمال آشپزخانه خشک کرده و سرخ کنید. بادنجان‌های سرخ‌شده را کف ظرف پیرکس پهن کنید. در ماهی‌تابه 3 قاشق سوپ‌خوری روغن ریخته

مواد لازم

گوشت گوسفندی یا گوساله، خردشده..................... 700 تا 800 گرم

بادنجان............... 4 عدد

پیاز خردشده .............2 عدد

سیر ریزشد ..............3 حبه

فلفل سبز تند، خردشده............... 5 عدد

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز ترکیه‌ای (پول بیبر) و آویشن.................... به مقدار لازم

رب.............. 1 قاشق سوپ‌خوری

گوجه‌فرنگی............. 2 عدد

روغن برای سرخ‌کردن................. به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

کباب گوشت و بادمجان

 

روش‌تهیه

گوشت را بپزید. بادنجان‌ها را راه‌راه پوست کنده و مکعبی خرد کنید، سپس 15 دقیقه در آب نمک بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود و بعد با دستمال آشپزخانه خشک کرده و سرخ کنید. بادنجان‌های سرخ‌شده را کف ظرف پیرکس پهن کنید. در ماهی‌تابه 3 قاشق سوپ‌خوری روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید. وقتی پیازها سبک شدند سیر و فلفل سبز را اضافه کرده و تفت دهید، سپس گوشت پخته‌شده را افزوده و کمی از آب گوشت هم در مواد بریزید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر ادویه‌ها را بیفزایید و مواد گوشتی را روی بادنجان‌ها بریزید. رب را در مقداری آب گوشت حل کرده و روی مواد بریزید، سپس روی غذا گوجه‌فرنگی و فلفل چیده و با کاغذ فر که کمی نمدار شده روی آن را بپوشانید و در فر از قبل گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید، پس از 30 دقیقه غذا آماده سرو می‌باشد.

منبع :شور و شیرین

برچسب ها: کباب، آموزش آشپزی، طرز تهیه کباب تعداد بازديد: 232 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز