Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:24

24
تیر
کباب گوشت و بادمجان

کباب گوشت و بادمجان

پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و فلفل به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. آن گاه بادمجان ها را حلقه ای برش بزنید و ۲ ساعت در آب و نمک بخیسانید. سپس گوجه فرنگی،سیر و فلفل دلمه ای را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید. حالا در تابۀ مناسبی کره را آب نموده

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

پیاز ..................... 1 عدد متوسط

نمک و فلفل................  به میزان لازم

گوشت چرخکرده...............   600 گرم

بادمجان ..................  5 عدد

گوجه فرنگی.............  4 عدد

سیر............... 2 حبه

فلفل دلمه ای................   1 عدد

کره................ یک قاشق سوپخوری

روغن زیتون................. 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل.................    به میزان لازم

آبلیمو ترش ................ 3 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

پیاز را رنده کنید  و همراه با نمک و فلفل به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. آن گاه بادمجان ها را حلقه ای برش بزنید و ۲ ساعت در آب  و نمک بخیسانید. سپس گوجه فرنگی،سیر و فلفل دلمه ای را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید. حالا در تابۀ مناسبی کره را آب نموده و مایۀ فراهم کرده را در آن بریزد وکمی تفت دهید تا اندکی غلیظ شود.

روغن زیتون ، نمک ، فلفل و آب لیمو را نیز بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود. اکنون در سیخ کباب یکی در میان یک حلقه بادمجان و اندکی گوشت بگذارید و آن را روی زغال کباب کنید.اینک کباب را از در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس فراهم کرده  و سبزیجات دلخواه بیارائید.

تعداد بازديد: 167 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز