Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 12:18

13
شهریور
چیکن ریگاتونی

چیکن ریگاتونی

سینه مرغ را با نمک، فلفل، آب لیموترش و روغن مزه‌دار کرده و داخل فر بریان کنید. گوجه‌فرنگی گیلاسی را با روغن چرب کرده و مدت کوتاهی درون فر قرار دهید تا بریان شود. پیاز را با کمی گوجه‌فرنگی و رب گوجه در روغن تفت دهید، کمی آب اضافه کنید

مواد لازم

سینه مرغ، ورقه‌ای برش خورده........................ 100 گرم

نمک................... 2 گرم

فلفل............... 1 گرم

آب لیموترش.............. 1 عدد لیمو

روغن ..................20 گرم

گوجه‌فرنگی گیلاسی.................. 50 گرم

پیاز، نگینی خرد شده ............20 گرم

گوجه‌فرنگی، حبه قندی خرد شده............... 50 گرم

رب گوجه‌فرنگی .................20 گرم

پاستای ریگاتونی ................150 گرم

زیتون سبز و سیاه............. برای تزیین به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

چیکن کشیو + طرز تهیه

 

روش‌تهیه

سینه مرغ را با نمک، فلفل، آب لیموترش و روغن مزه‌دار کرده و داخل فر بریان کنید. گوجه‌فرنگی گیلاسی را با روغن چرب کرده و مدت کوتاهی درون فر قرار دهید تا بریان شود. پیاز را با کمی گوجه‌فرنگی و رب گوجه در روغن تفت دهید، کمی آب اضافه کنید تا به حالت سس دربیاید و سپس نمک و فلفل بزنید. پاستا را پخته و با سس گوجه مخلوط کنید و بعد آن را کف ظرف مورد نظر ریخته و سینه مرغ را رویش بگذارید و با گوجه‌فرنگی گیلاسی بریان شده و زیتون تزیین نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، چیکن تعداد بازديد: 218 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز