مواد لازم
سینه مرغ، ورقهای برش خورده........................ 100 گرم
نمک................... 2 گرم
فلفل............... 1 گرم
آب لیموترش.............. 1 عدد لیمو
روغن ..................20 گرم
گوجهفرنگی گیلاسی.................. 50 گرم
پیاز، نگینی خرد شده ............20 گرم
گوجهفرنگی، حبه قندی خرد شده............... 50 گرم
رب گوجهفرنگی .................20 گرم
پاستای ریگاتونی ................150 گرم
زیتون سبز و سیاه............. برای تزیین به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
چیکن کشیو + طرز تهیه
روشتهیه
سینه مرغ را با نمک، فلفل، آب لیموترش و روغن مزهدار کرده و داخل فر بریان کنید. گوجهفرنگی گیلاسی را با روغن چرب کرده و مدت کوتاهی درون فر قرار دهید تا بریان شود. پیاز را با کمی گوجهفرنگی و رب گوجه در روغن تفت دهید، کمی آب اضافه کنید تا به حالت سس دربیاید و سپس نمک و فلفل بزنید. پاستا را پخته و با سس گوجه مخلوط کنید و بعد آن را کف ظرف مورد نظر ریخته و سینه مرغ را رویش بگذارید و با گوجهفرنگی گیلاسی بریان شده و زیتون تزیین نمایید.