Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:58

10
شهریور
تارت گوجه چرى

تارت گوجه چرى

خمیر هزار لا را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانت پهن کنید. آن‌گاه خمیر را با کاتر مخصوص پیراشکی گرد برش بزنید. حالا خمیر را در سینی فر قرار دهید و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید. سپس روی خمیر را با کچاپ آغشته کنید

سرمه جلیلی:

 

مواد لازم برای 6نفر

خميرهزارلا .........................١ بسته

سس كچاپ..................یک دوم پیمانه

پنير موزارلا رنده کرده......................  ١ پيمانه

گوجه چرى حلقه کرده..................٢٠ عدد

پودر آويشن................1 قاشق سوپخورى

تخم‌مرغ همزده ................1 عدد

شیر.................... 1 قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

دستور پخت تارت نیمرو به همراه پنیر و بیکن

 

روش‌تهیه

خمیر هزار لا را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانت پهن کنید. آن‌گاه خمیر را با کاتر مخصوص پیراشکی گرد برش بزنید. حالا خمیر را در سینی فر قرار دهید و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید. سپس روی خمیر را با کچاپ آغشته کنید و پنیر دالیا بریزید و گوجه‌ها را رویش بچینید. اینک روی گوجه‌ها آویشن بپاشید، حالا تخم‌مرغ و شیر را مخلوط کنید و با قلمو اطراف خمیر را رومال کنید. سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا اطراف نان کاملا طلایی شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: تارت، پنیر موزارلا، طرز تهیه تعداد بازديد: 233 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز