Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:13

11
شهریور
آبگوشت میوه

آبگوشت میوه

نخود و لوبیا را جوشانده و آب اضافه آن‌ها را دور بریزید. گوشت را با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا کف کند، کف آن را دور ریخته و گوشت را با آب ولرم بشویید. گوشت، پیاز درسته، نخود، لوبیا و چغندر را با هم بپزید، اواخر پخت آلو قیسی، برگه زردآلو، گوجه و آلبالوی

مواد لازم

نخود خیس‌شده ..................یک‌چهارم پیمانه

لوبیاقرمز خیس‌شده............... یک‌چهارم پیمانه

گوشت گوسفند با استخوان.................. 300 تا 500 گرم

پیاز.................1 عدد

چغندر خردشده................. 1 عدد

آلو قیسی، برگه زردآلو، گوجه برقانی و آلبالوخشک مجموعاً................... 3 پیمانه

سرکه................... 2 قاشق سوپ‌خوری

سیب‌زمینی پخته‌شده............. 1 عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه

 

 

روش‌تهیه

نخود و لوبیا را جوشانده و آب اضافه آن‌ها را دور بریزید. گوشت را با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا کف کند، کف آن را دور ریخته و گوشت را با آب ولرم بشویید. گوشت، پیاز درسته، نخود، لوبیا و چغندر را با هم بپزید، اواخر پخت آلو قیسی، برگه زردآلو، گوجه و آلبالوی خیس‌شده را اضافه کنید و آبگوشت را جا بیندازید، در اواخر پخت سرکه و سیب‌زمینی را هم افزوده و بعد از پخت آبگوشت را با نان و ترشی سرو نمایید.

نکته:

می‌توانید سرکه را حذف کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آبگوشت، آموزش آشپزی تعداد بازديد: 288 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز