مواد لازم
سيبزمينی درشت................... ٣ عدد
کره................. به مقدار لازم
نمك، فلفل و پودر سير.................. به مقدار لازم
تخممرغ.................. ٢ عدد
ادويه جنوبی (در صورت تمایل)................. ٢ قاشق چایخوری
رب گوجه............... ١ قاشق سوپخوری
جعفری خردشده................ ٢ قاشق سوپخوری
نان لواش................. به تعداد لازم
روغن برای سرخکردن.................. به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
سمبوسه هندی + طرز تهیه
روشتهیه
سيبزمينیها را حبهای خرد كرده و با كره، نمك، فلفل، پودر سير و آب روی حرارت بگذاريد تا پخته شود. تخممرغها را آبپز کرده و به صورت نگينی درشت خرد كنيد.
سيبزمينیها كه پخت كمی با پشت چنگال آنها را له كنيد (كاملاً پوره نشود). در تابهای كمی كره را ذوب كرده و ادويه و رب را در آن تفت دهید، سيبزمينی را افزوده و كمی تفت دهید و نمك و فلفل اضافه كنيد. شعله را خاموش کرده و تخممرغ و جعفری را بیفزایید. نانهای لواش را به صورت نوارهای باريك قيچی كنيد.
مخلوط سيبزمينی را روی نان گذاشته و به صورت سمبوسهای بپيچيد و در روغن داغ سرخ نمایید.
نکته:
اين سمبوسه به صورت سنتی با سس تند و سس انبه سرو میشود.