Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:58

30
مرداد
طرز تهیه شامی بادمجان ؛ غذای جهرمی

طرز تهیه شامی بادمجان ؛ غذای جهرمی

بادمجان یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که طرفداران بسیاری دارد. شما هم اگر از طرفداران بادمجان هستید این بار شامی بادمجان کبابی را امتحان کنید

سیمرغ : اگر از طرفداران پر و پاقرص بادمجان هستید و دلتان هم یک شامی جدید و لذیذ می‌خواهد، حتماً این مدل جهرمی را امتحان کنید. شامی بادمجان جهرمی یک غذای سنتی و البته بی‌ دردسر است و می‌تواند انتخاب خوبی برای یک شام ساده و خوشمزه باشد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شامی هویج خوشمزه و مجلسی

 

 

مواد لازم برای تهیه شامی بادمجان کبابی

بادمجان : 2 عدد

سیب‌زمینی پخته : 2 عدد

سیب‌زمینی خام : 1 عدد

پیاز : 1 عدد

تخم‌مرغ : 1 عدد

ماست : 1 ق س

آرد گندم : 1 ق س

نمک و فلفل : به میزان لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شامی گیلانی ؛ تجربه طعمی جدید

 

 

طرز تهیه شامی بادمجان کبابی 

بادمجان‌ها را درون فر یا روی اجاق‌گاز کبابی کنید.

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و سپس آنها را ساطوریکنید تا خوب نرم شوند.

حالا در یک ظرف مناسب سیب‌زمینی‌ها را رنده کنید.پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.

تخم‌مرغ، ماست و پیاز را به سیب‌زمینی اضافه کنید.

بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید.

اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.

وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد به‌اندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید.

نکته : اگر دلتان می‌خواهد شامی‌تان گوشت داشته باشد، 150 گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش شامی گیلانی

طرز تهیه شامی بلغور

طرز تهیه کتلت نودل با پنیر پیتزا

 

برچسب ها: شامی بادمجان، طرز تهیه، شامی تعداد بازديد: 463 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز