سیمرغ : اگر از طرفداران پر و پاقرص بادمجان هستید و دلتان هم یک شامی جدید و لذیذ میخواهد، حتماً این مدل جهرمی را امتحان کنید. شامی بادمجان جهرمی یک غذای سنتی و البته بی دردسر است و میتواند انتخاب خوبی برای یک شام ساده و خوشمزه باشد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شامی هویج خوشمزه و مجلسی
مواد لازم برای تهیه شامی بادمجان کبابی
بادمجان : 2 عدد
سیبزمینی پخته : 2 عدد
سیبزمینی خام : 1 عدد
پیاز : 1 عدد
تخممرغ : 1 عدد
ماست : 1 ق س
آرد گندم : 1 ق س
نمک و فلفل : به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شامی گیلانی ؛ تجربه طعمی جدید
طرز تهیه شامی بادمجان کبابی
بادمجانها را درون فر یا روی اجاقگاز کبابی کنید.
پوست بادمجانها را بگیرید و سپس آنها را ساطوریکنید تا خوب نرم شوند.
حالا در یک ظرف مناسب سیبزمینیها را رنده کنید.پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.
تخممرغ، ماست و پیاز را به سیبزمینی اضافه کنید.
بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید.
اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.
وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد بهاندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید.
نکته : اگر دلتان میخواهد شامیتان گوشت داشته باشد، 150 گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش شامی گیلانی
طرز تهیه شامی بلغور
طرز تهیه کتلت نودل با پنیر پیتزا