Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:01

31
مرداد
دلمه عربی

دلمه عربی

گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. آن‌گاه سبزی و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 3 دقیقة دیگر تفت دهید. حالا تابه را از روی شعله برداشته، برنج و یک‌دوم از آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

گوشت چرخکرده...................250 گرم

نمک و فلفل...................به میزان لازم

زردچوبه.................یک‌چهارم قاشق چایخوری

سبزی معطر ریز خرد کرده (شوید، جعفری، نعنا، پیازچه و سیر)....................250 گرم

گوجه‌فرنگی خرد کرده..................4 عدد متوسط

برنج ایرانی خیسانده.................1 پیمانه

آبلیموی تازه................60 میلی‌لیتر

برگ مو...............به میزان لازم

سیب‌زمینی حلقه‌ای خرد کرده...............2 عدد

آب‌جوش...............1 پیمانه

رب گوجه‌فرنگی...............2 قاشق سوپخوری

آبلیمو.................یک‌دوم پیمانه

نمک...............به میزان لازم

شکر..............1 قاشق سوپخوری

استاک گوشت..............1 پیمانه

روغن.............3 قاشق سوپخوری

 

بیشتربخوانید:

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

 

 

طرز تهیه

گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. آن‌گاه سبزی و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 3 دقیقة دیگر تفت دهید. حالا تابه را از روی شعله برداشته، برنج و یک‌دوم از آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید. سپس روی هر برگ به میزان یک قاشق سوپخوری از مواد قرار دهید و به صورت لوله‌ای بپیچید. اینک کف ظرف مناسبی را با حلقه‌های سیب‌زمینی بپوشانید و دلمه‌ها را رویش قرار دهید. در نهایت روی سطح دلمه‌ها بشقابی بگذارید و به آرامی از گوشه یک پیمانه آب جوش اضافه کنید و دلمه را با حرارت ملایم بپزید. حالا مواد چاشنی را مخلوط کنید، بشقاب را برداشته و سس آماده را روی دلمه‌ها بریزید و اجازه دهید دلمه‌ها بپزند و آبش کاملا جذب شود، این مدت پخت حدودا یک ساعت و نیم طول می‌کشد. اکنون دلمه آماده سرو می‌باشد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه دلمه کاهو

 

برچسب ها: دلمه، دلمه برگ مو، دلمه عربی تعداد بازديد: 329 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز