Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 22:52

20
مرداد
اشکنه گوجه سبز را امتحان کنید

اشکنه گوجه سبز را امتحان کنید

در مطلب دستورپخت زیر اشکنه گوجه سبز را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش شبکه آشپزی ، امروز قصد داریم دستورپخت  اشکنه گوجه سبز  را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوجه سبز: ۵۰۰ گرم

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

پیاز: ۳ عدد

روغن: ۱۵۰ گرم

شنبلیله: ۱ قاشق سوپخوری

تخم مرغ: ۴ عدد

آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری

زردچوبه: ۱ قاشق سوپخوری

فلفل: به میزان کافی

نمک: به میزان کافی

بیشتربخوانید:

طرز تهیه اشکنه تخم مرغ به روش سنتی

 

 

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ و زرد چوبه آن را اضافه می‌کنیم.

سپس ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن می‌ریزیم و می‌گذاریم مایه چند جوش بزند و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل اضافه می‌کنیم.

مرحله بعد تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و با کمی نمک مخلوط می‌کنیم و کم کم در مایه اشکنه می‌ریزیم، مرتب به هم می‌زنیم تا تخم مرغ‌ها یکجا بسته نشود. پس از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف می‌ریزیم.

گوجه سبز‌ها را پس از گرفتن هسته آن‌ها داخل اشکنه می‌ریزیم ب و عد از پختن ۳ قاشق شکر به آن اضافه می‌کنیم. بطور کلی در تمام اشکنه‌ها میت وانیم بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ را درسته در آن بشکنیم و بدون به هم زدن بگذاریم تخم مرغ‌ها بسته و پخته شود.

بیشتربخوانید:

اشکنه با شنبلیله + طرز تهیه

طرز تهیه آش کشکینه

 

 

برچسب ها: اشکنه، طرز تهیه اشکنه تعداد بازديد: 123 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز