Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:33

20
مرداد
تــارت قارچ و پـــيــاز

تــارت قارچ و پـــيــاز

آرد، كره، زرده‌ي تخم‌مرغ و نمك را در كاسه بزرگي بريزيد و با نوك انگشتان يا چنگال كره و زرده را با آرد كاملاً مخلوط نمائيد تا به صورت خرده نان درآيد. سپس شير را كم‌كم اضافه كنيد و به صورت دوراني با انگشتان آن را مخلوط كنيد تا خمير نرمي به دست آيد.

اعظم گلزارمنش:

 

مواد لازم خمير برای 6 تا 8 نفر

آرد................... 250 گرم

كره‌ي سرد خرد شده............... 125 گرم

زرده‌ي تخم‌مرغ............ 1 عدد

نمك ..............يك‌چهارم قاشق چايخوري

شير.................... 125 ميلي‌ليتر

 

مواد لازم مياني

پياز داغ ...................2 پيمانه

قارچ ورقه شده تفت داده شده................ 500 گرم

پنير گودا رنده شده............. 100 گرم

زرده‌ي تخم‌مرغ براي تزئين............. 1 عدد

زعفران حل كرده ...............1 قاشق چايخوري

 بیشتربخوانید:

دستور پخت تارت نیمرو به همراه پنیر و بیکن

 

روش تهیه

آرد، كره، زرده‌ي تخم‌مرغ و نمك را در كاسه بزرگي بريزيد و با نوك انگشتان يا چنگال كره و زرده را با آرد كاملاً مخلوط نمائيد تا به صورت خرده نان درآيد. سپس شير را كم‌كم اضافه كنيد و به صورت دوراني با انگشتان آن را مخلوط كنيد تا خمير نرمي به دست آيد. اكنون خمير را در كيسه‌ي نايلوني بگذاريد و به مدت 20 دقيقه در يخچال استراحت دهيد.

سپس روي ميز آرد بپاشيد و نيمي از خمير را با وردنه باز كنيد (به ضخامت 3 تا 4 ميليمتر) و در قالب ديواره كوتاه (قالب مخصوص تارت) به قطر 25 سانتيمتر كه قبلاً چرب كرده‌ايد پهن كنيد. به طوري كه كف و ديواره‌ي قالب را بپوشاند خمير اضافي را از لبه‌ي قالب جدا كنيد. قارچ و پياز داغ را مخلوط و كف خمير پخش كنيد و روي آن پنير بپاشيد. نيمه‌ي ديگر خمير را نيز روي ميز آرد پاشيده شده، پهن كنيد و روي مواد مياني قرار دهيد. حالا با دست لبه‌ي خمير زير و رو را به هم بچسبانيد. رويش را با مخلوط زرده‌ي تخم‌مرغ و زعفران اندود كنيد. اكنون قالب را در سيني بگذاريد و در طبقه‌ي وسط فر گرم شده با دماي 175 درجه‌‌ي سانتيگراد به مدت تقريبي 20 تا 25 دقيقه بپزيد تا سطح آن طلائي شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: تارت، طرز تهیه تارت تعداد بازديد: 220 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز