معصومه عيوضی:
مواد لازم برای3-4 نفر
سوياي درشت................. 100 گرم
پياز.............. يك عدد
روغن مايع.............. مقداري
نمك.............. مقداري
زردچوبه ...............يك قاشق چايخوري
ادويهي مخصوص.................. يك قاشق چايخوري
مغز باقلا.................... 300 گرم
شويد تازه خردشده ................چهار قاشق سوپخوري
پنير كِرد.................. 100 گرم
بیشتربخوانید:
خورش بامیه اصیل؛ خوشمزه و مجلسی
روشتهیه
سوياي درشت را 10 دقيقه خيس كنيد.پياز را خلال كنيد در روغن تفت دهيد. بعد سويا را بيفزائيد تا قدري تفت بخورد. حالا پس از افزودن نمك، زردچوبه و ادويه، مغز باقلاي درسته را هم اضافه كنيد. حالا مقداري آب بريزيد و بعد از جوش آمدن، حرارت را ملايم كنيد و پس از 10 دقيقه، شويد را بيفزائيد. كمي كه جا افتاد، در آخر پنير را كه تكه تكه كردهايد - اضافه نمائيد. بعد از پنج دقيقه غذا آماده است. اين خورش را، ميتوانيد همراه با پلو ميل كنيد.
یادآوری
ادويه مخصوص شامل مخلوطي از پودر زنجفيل، پودر دارچين، پودر تخم گشنيز، رازيانه، پودر هل سبز، پودر ميخك، پودر فلفل قرمز و سياه ميباشد.