Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:01

19
مرداد
خورش باقلای سبز

خورش باقلای سبز

سوياي درشت را 10 دقيقه خيس كنيد.پياز را خلال كنيد در روغن تفت دهيد. بعد سويا را بيفزائيد تا قدري تفت بخورد. حالا پس از افزودن نمك، زردچوبه و ادويه، مغز باقلاي درسته را هم اضافه كنيد.

 معصومه عيوضی:

 

مواد لازم برای3-4 نفر

سوياي درشت................. 100 گرم

پياز.............. يك عدد

روغن مايع.............. مقداري

نمك.............. مقداري

زردچوبه ...............يك قاشق چايخوري

ادويه‌ي مخصوص.................. يك قاشق چايخوري

مغز باقلا.................... 300 گرم

شويد تازه خردشده ................چهار قاشق سوپخوري

پنير كِرد.................. 100 گرم

 بیشتربخوانید:

خورش بامیه اصیل؛ خوشمزه و مجلسی

 

روش‌تهیه

سوياي درشت را 10 دقيقه خيس كنيد.پياز را خلال كنيد در روغن تفت دهيد. بعد سويا را بيفزائيد تا قدري تفت بخورد. حالا پس از افزودن نمك، زردچوبه و ادويه، مغز باقلاي درسته را هم اضافه كنيد. حالا مقداري آب بريزيد و بعد از جوش آمدن، حرارت را ملايم كنيد و پس از 10 دقيقه، شويد را بيفزائيد. كمي كه جا افتاد، در آخر پنير را كه تكه تكه كرده‌ايد - اضافه نمائيد. بعد از پنج دقيقه غذا آماده است. اين خورش را، مي‌توانيد همراه با پلو ميل كنيد.

 

یادآوری

ادويه مخصوص شامل مخلوطي از پودر زنجفيل، پودر دارچين، پودر تخم گشنيز، رازيانه، پودر هل سبز، پودر ميخك، پودر فلفل قرمز و سياه مي‌باشد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: خورش، آموزش آشپزی، خورش باقلا، خورش باقلای سبز، طرز تهیه تعداد بازديد: 209 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز