مواد لازم
سينه يا ران مرغ...................... 500 گرم
بهارات................... 1 قاشق چايخوري
زردچوبه ...............يكدوم قاشق چايخوري
زعفران حلكرده ...............2 قاشق سوپخوري
نمك............. به ميزان لازم
ادويه تندوري............... يكدوم قاشق چايخوري
ماست ...................2 قاشق سوپخوري
روشتهیه
مرغ را به تكههاي مناسب خرد كنيد. آنگاه بهارات، زردچوبه، زعفران، نمك، ادويهتندوري و ماست را در كاسه مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. حالا مرغ خرد كرده را به آن بيفزاييد، رويش را بپوشانيد و شش ساعت در يخچال نگه داريد. سپس مرغ را به سيخ بكشيد و روي آتش كباب كنيد. اكنون شيش طاووق را براي پذيرايي، در ديس مناسبي بكشيد.
یادآوری
در زبان عربي به ادويه، - بهارات - ميگويند كه تركيبات آن شامل: فلفل سياه، زيره، تخم گشنيز، ميخك، جوز هندي و هل ميباشد.
ادويه تندوري مخلوطي است شامل: زنجفيل، زيره، پاپريكا، زردچوبه، نمك، فلفل قرمز، دارچين، پودر سير، و كمي رنگ خوراكي قرمز.