Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 - 13:07

7
مرداد
خورش چغاله بادام

خورش چغاله بادام

ابتدا در قابلمه‌ي مناسبي نيمي از روغن را بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز را در آن تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. گوشت را بيفزائيد و حدود 5 دقيقه‌ با پياز تفت دهيد. در انتها زردچوبه را افزوده و به ميزان لازم آب اضافه نمائيد تا گوشت بپزد.

اعظم گلزارمنش:

 

مواد لازم برای 4- 6 نفر

روغن مايع................... 50 گرم

پياز خردكرده............... 1عدد

گوشت مغز ران گوسفند............... 500 گرم

زردچوبه................ به ميزان لازم

نمك و فلفل.............. به ميزان لازم

چغاله بادام................... 300 گرم

نعنا و جعفري خردكرده................. 500 گرم

 (جعفري 400 ، نعنا 100 گرم)

آبغوره................... يك سوم پيمانه

 بیشتربخوانید:

خورش بامیه اصیل؛ خوشمزه و مجلسی

 

روش تهیه

ابتدا در قابلمه‌ي مناسبي نيمي از روغن را بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز را در آن تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. گوشت را بيفزائيد و حدود 5 دقيقه‌ با پياز تفت دهيد. در انتها زردچوبه را افزوده و به ميزان لازم آب اضافه نمائيد تا گوشت بپزد. سپس نمك و فلفل را بيفزائيد. اينك چغاله بادام را با نيمي ديگر از روغن تفت دهيد و به گوشت اضافه نمائيد. نعنا و جعفري را در روغن سرخ كنيد و به خورش بيفزائيد و صبر كنيد خورش كاملاً جا بيفتد. در صورت نياز مي‌توانيد به اين خورش آبغوره اضافه كنيد.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: طرز تهیه خورش تعداد بازديد: 243 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز