اعظم گلزارمنش:
مواد لازم برای 4- 6 نفر
روغن مايع................... 50 گرم
پياز خردكرده............... 1عدد
گوشت مغز ران گوسفند............... 500 گرم
زردچوبه................ به ميزان لازم
نمك و فلفل.............. به ميزان لازم
چغاله بادام................... 300 گرم
نعنا و جعفري خردكرده................. 500 گرم
(جعفري 400 ، نعنا 100 گرم)
آبغوره................... يك سوم پيمانه
بیشتربخوانید:
خورش بامیه اصیل؛ خوشمزه و مجلسی
روش تهیه
ابتدا در قابلمهي مناسبي نيمي از روغن را بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز را در آن تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. گوشت را بيفزائيد و حدود 5 دقيقه با پياز تفت دهيد. در انتها زردچوبه را افزوده و به ميزان لازم آب اضافه نمائيد تا گوشت بپزد. سپس نمك و فلفل را بيفزائيد. اينك چغاله بادام را با نيمي ديگر از روغن تفت دهيد و به گوشت اضافه نمائيد. نعنا و جعفري را در روغن سرخ كنيد و به خورش بيفزائيد و صبر كنيد خورش كاملاً جا بيفتد. در صورت نياز ميتوانيد به اين خورش آبغوره اضافه كنيد.