مواد لازم برای 4 نفر
فیله ماهی بدون پوست....................250 گرم
سس ماهی تایلندی..............1 قاشق سوپخوری
خمیر کاری قرمز تایلندی ................2 قاشق چایخوری
آبلیمو............1 قاشق سوپخوری
سیر له کرده..............1 حبه
برگ خشک شده لیمو............2 عدد
سفیده تخممرغ.............1 عدد
گشنیز تازه خرد کرده...................2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل................به میزان لازم
روغن جامد نباتیبرای تفت................. به میزان لازم
برگهای سبز سالادییا انواع کاهو برای سرو
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکو تن ماهی
مواد لازم برای سس بادام زمینی
فلفل قرمز چیلی کوچک..................1 عدد
سویا سس رقیق................1 قاشق سوپخوری
آبلیمو...........1 قاشق سوپخوری
شکر قهوهای.............1 قاشق سوپخوری
کره بادام زمینی...........3 قاشق سوپخوری
شیر نارگیل............... 4 قاشق سوپخوری
جدول ارزش غذایی
کالری205
کربوهیدرات 7 گرم
چربی 12 گرم
پروتئین 17 گرم
قند 6 گرم
چربی اشباع شده 2 گرم
روشتهیه
فیله ماهی را همراه سس ماهی، خمیر کاری قرمز، آبلیمو، سیر، برگهای لیمو و سفیدة تخممرغ داخل ظرفی ریخته و مواد را ورز دهید تا خمیری نرم و صاف به دست آید. گشنیز تازه را اضافه کنید و خمیر را دوباره ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط ماهی را به 8-10 قسمت تقسیم کنید و به صورت گلولههایی یک اندازه در بیاورید. با کف دست، گلولهها را پهن کنید تا گرد و مسطح شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
برای تهیه سس بادام زمینی، فلفلهای قرمز را دو نیم کرده، دانه آنها را بگیرید و ریز خرد کنید. آنها را همراه بقیه مواد سس، داخل یک قابلمه کوچک بریزید و مخلوط کنید. چاشنی آن را اندازه کنید. هر دو طرف کوکوهای ماهی را در یک ماهیتابه به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. روغن آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه گرفته و آنها را داغ روی بستری از برگهای سالادی گذاشته به همراه سس بادام زمینی سرو نمایید.