مواد لازم برای 4 نفر
سیبزمینی مکعبی خرد کرده........................ 225 گرم
روغن زیتون................. 1 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد کرده............ 1 عدد
سیر ریز خرد کرده............... 1 حبه
برگ آویشن................... 1 قاشق چایخوری
کنسرو ماهی تن............... 400 گرم
پوست لیمو سنگی رنده کرده..................... یک دوم
جعفری تازه خرد کرده ................1 قاشق سوپخوری
آرد ساده.............. 2-3 قاشق سوپخوری
تخممرغ............. 1 عدد
خردههای نان تازه............... 115 گرم
روغن نباتی................. به میزان لازم
نمک و فلفل.................. به میزان لازم
مواد لازم برای سس فوری گوجهفرنگی
روغن زیتون..................... 2 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی کنسروی خرد کرده.............. 400 گرم
سیر له کرده.................... 1 حبه
شکر.................. یکدوم قاشق چایخوری
پوست لیمو سنگی رنده کرده.................... یک دوم قاشق سوپخوری
نمک و فلفل ...................به میزان لازم
جدول ارزش غذایی
کالری 638
کربوهیدرات 38 گرم
چربی 40 گرم
پروتئین 35 گرم
قند 5 گرم
چربی اشباع شده 5 گرم
بیشتر بخوانید:
کوکوی ماکارونی + طرز تهیه
سینه مرغ شکمپر با اسفناج + طرز تهیه
طرز تهیه کوکوی به
روشتهیه
برای تهیه کوکوی ماهی، سیبزمینیها را در آب جوش و نمک، به مدت 12-15 دقیقه بپزید تا سیبزمینیها ترد شوند. چند تکه سیبزمینی را نگه دارید و بقیه سیبزمینیها را پوره کرده و کنار بگذارید. روغن را در قابلمه کوچکی حرارت داده و پیاز را 5 دقیقه به آرامی تفت دهید تا نرم شود. سیر و برگهای آویشن را افزوده و چند دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید سپس بگذارید به آرامی سرد شود. سیبزمینیها را با ماهی تن، پوست لیمو، جعفری و ادویهجات به غذا اضافه کنید. مقداری از مواد را کنار بگذارید و بقیه مواد را به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را به 6-8 قطعه کوکو تقسیم کنید. کوکوها را اول به آرد بزنید، سپس داخل تخممرغ زده شده فرو برده و در آخر با خردههای نان روی آنها را پوشانده و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید. در همین فاصله، سس گوجه را تهیه نمایید. روغن زیتون، گوجه فرنگی، سیر، شکر، پوست لیمو، ریحان و نمک و فلفل را داخل قابلمه ریخته و بگذارید به جوش بیایند. درب ظرف را ببندید و به مدت 30 دقیقه آن را بجوشانید تا غلیظ شود. روغن را درون یک ماهیتابه بریزید و به صورتی که کف ظرف را کاملا بپوشاند. سپس آن را گرم کنید و وقتی داغ شد، کوکوها را داخل ماهیتابه بگذارید و به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ و برشته شوند. روغن اضافه کوکوها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید و آنها را داغ به همراه سس گوجهفرنگی سرو نمایید.