Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:03

23
اسفند
طرز تهیه کوکوی به

طرز تهیه کوکوی به

این کوکو طعم شیرین دارد و یک شام خوشمزه و سبک برای شب های زمستانی است؛ در ضمن گیاهخوارها هم می توانند آن را بخورند.

طرز تهیه کوکوی به را به سادگی یاد خواهید گرفت.

مواد لازم برای ۳ نفر:

به متوسط ۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری
زعفران محلول در آب ۱ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
شکر ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه کوکوی به:

ابتدا به‌ها را بشویید و سپس آن‌ها را پوست بگیرید. در یک کاسه مناسب به‌ها را با رنده درشت، رنده کنید. حال تخم مرغ‌ها را اضافه کرده و آن‌ها را خوب با به‌های رنده شده مخلوط کنید.

در این زمان زعفران محلول در آب را همراه با شکر و آرد برنج به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. کمی نمک هم بزنید. مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.

در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را یکباره داخل تابه بریزید و پخش کنید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کوکو خودش را بگیرد، سپس آن را برش بزنید و به آرامی برش‌ها را برگردانید.بعد از آنکه کوکو آماده شد، آن‌ها را از داخل تابه درآورید و سرو کنید.

نکاتی برای پخت کوکوی به:

مقدار شکر داخل این کوکو بسته به ذائقه‌تان دارد. می‌توانید مقدارش را کمتر یا زیادتر کنید.این کوکو را در فر هم می‌توانید درست کنید به این ترتیب مقدار روغن کمتری استفاده شده و برای آن دسته از افرادی که رژیم لاغری دارند مناسب‌تر خواهد بود و دقت کنید که حرارت تابه باید کم باشد، چون به زود می‌سوزد.

منبع: مجله آشپزی مثبت

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی شامی هویج؛ غذای خوشمزه‌ اصفهانی

کتلت لوبیا چشم بلبلی + طرزتهیه

طرز تهیه کتلت سویا؛ یک غذای خوشمزه گیاهی

برچسب ها: آشپزی، کوکو، کوکو رژیمی، کوکو به، طرز تهیه کوکو به تعداد بازديد: 444 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز