به گزارش تالاب، امروز قصد داریم طرز تهیه اردور ژامبون را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم (برای ۴ نفر):
ژامبون مرغ (ورقه شده)............... ۴۰۰ گرم
فلفل دلمهای (زرد، سبز، نارنجی وقرمز).................... از هرکدام ۲/۱ عدد (مجموع معادل ۲۰۰ گرم)
پنیر گودا (ورقهای).................۲۰۰ گرم
روغن مایع (سرخ کردنی)................ مقداری
کاهو تزئینی...................۱ عدد (معادل ۲۰۰ گرم)
گوجه مینیاتوری ..............تعدادی برای تزئین
بیشتربخوانید:
اردور مرغ و پیازچه
روش تهیه اردور ژامبون:
ورقههای ژامبون را به صورت نوارهایی به ابعاد دو در هفت سانتیمتر برش دهید. فلفل و پنیر را به صورت خلالهایی یکدست و یک اندازه برش بزنید. روی هر نوار از ژامبون را فلفل و پنیر بگذارید و رول کنید و با یک خلال چوبی آن را محکم کنید.
در ظرفی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. روغن باید در حدی باشد که روی رولها را بپوشاند و آنها را سرخ کنید. پس از آن رولها را در صافی بگذارید تا روغن اضافهی آن گرفته شود. سپس در ظرف بچینید و با کاهو و گوجه تزئین کنید.
جایگزین: میتوانید به جای پنیر گودا از پنیرهای طعمدار دیگری مانند چدار، پارمسان و …، و به جای ژامبون مرغ از ژامبون گوشت استفاده کنید.
پیشنهاد: ورقههای ژامبون را میتوانید برش نواری ندهید، بلکه به همان شکل خود در وسط هر ورقه فلفل و پنیر قرار دهید و رول کنید. بدین ترتیب زمان کمتری گرفته میشود.
میتوانید برای تزئین مابین هر رول ژامبون تکههایی از فلفل و پنیر نگینی شده قرار دهید.
بیشتربخوانید:
اردور فلفل سبز با مرغ
هات چیز پاف (اردور)