Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:24

19
تیر
کنتاکی مرغ

کنتاکی مرغ

پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و فلفل به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. آن گاه بادمجان ها را حلقه ای برش بزنید و ۲ ساعت در آب و نمک بخیسانید. سپس گوجه فرنگی،سیر و فلفل دلمه ای را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

پیاز ................... 1 عدد متوسط

نمک و فلفل ...................  به میزان لازم

گوشت چرخکرده ................  600 گرم

بادمجان................   5 عدد

گوجه فرنگی.....................  4 عدد

سیر................ 2 حبه

فلفل دلمه ای....................   1 عدد

کره................. یک قاشق سوپخوری

روغن زیتون................... 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل................    به میزان لازم

آبلیمو ترش..................  3 قاشق سوپخوری

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوبه مرغ به روش عربی

 

طرز تهیه

پیاز را رنده کنید  و همراه با نمک و فلفل به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. آن گاه بادمجان ها را حلقه ای برش بزنید و ۲ ساعت در آب  و نمک بخیسانید. سپس گوجه فرنگی،سیر و فلفل دلمه ای را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید. حالا در تابۀ مناسبی کره را آب نموده و مایۀ فراهم کرده را در آن بریزد وکمی تفت دهید تا اندکی غلیظ شود.

روغن زیتون ، نمک ، فلفل و آب لیمو را نیز بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود. اکنون در سیخ کباب یکی در میان یک حلقه بادمجان و اندکی گوشت بگذارید و آن را روی زغال کباب کنید.اینک کباب را از در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس فراهم کرده  و سبزیجات دلخواه بیارائید.

برچسب ها: مرغ، آموزش آشپزی، طرز تهیه، مرغ کنتاکی تعداد بازديد: 229 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز