تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
پیاز ................... 1 عدد متوسط
نمک و فلفل ................... به میزان لازم
گوشت چرخکرده ................ 600 گرم
بادمجان................ 5 عدد
گوجه فرنگی..................... 4 عدد
سیر................ 2 حبه
فلفل دلمه ای.................... 1 عدد
کره................. یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون................... 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل................ به میزان لازم
آبلیمو ترش.................. 3 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوبه مرغ به روش عربی
طرز تهیه
پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و فلفل به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. آن گاه بادمجان ها را حلقه ای برش بزنید و ۲ ساعت در آب و نمک بخیسانید. سپس گوجه فرنگی،سیر و فلفل دلمه ای را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید. حالا در تابۀ مناسبی کره را آب نموده و مایۀ فراهم کرده را در آن بریزد وکمی تفت دهید تا اندکی غلیظ شود.
روغن زیتون ، نمک ، فلفل و آب لیمو را نیز بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود. اکنون در سیخ کباب یکی در میان یک حلقه بادمجان و اندکی گوشت بگذارید و آن را روی زغال کباب کنید.اینک کباب را از در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس فراهم کرده و سبزیجات دلخواه بیارائید.