به گزارش دلگرم ،امروز قصد داریم طرز تهیه کوبه مرغ به روش عربی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
کوبه یک نوع غذای عربی است که با استفاده از مرغ یا گوشت تهیه میشود، طرز تهیه کوبه مرغ بسیار آسان بوده و میتوانید به سادگی در منزل آن را تهیه نمایید.بیشتر در عراق و لبنان خورده میشود این غذا که که شبیه پیراشکی و سمبوسه است و با برنج پخته و چرخ شده درست میشود و سپس در روغن سرخ میشود.
مواد لازم برای تهیه کوبه با گوشت مرغ
سیب زمینی.................یک عدد متوسط
سینه مرغ.......................نصف یک سینه
برنج.............۲ پیمانه
تخم مرغ.....................۱ عدد
زرشک..................به مقدار دلخواه
نمک فلفل زردچوبه..................به مقدار لازم
زعفران...............کمی
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کبه سیب زمینی به روش متفاوت
طرز تهیه کوبه مرغ
در یک قابلمه نصف سینه مرغ را به همراه کمی پیاز و نمک و فلفل و هویج بگذارید تا بپزد. در ظرف دیگری سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا بپزد. بعد از این که این دو به پخت کامل رسیدند.
در ظرف دیگری دو پیمانه برنج را با دو پیمانه و نصفی آب روی شعله گاز قرار میدهیم تا کته شود درون آب برنج مقداری روغن نمک و زردچوبه و یا زعفران میریزیم.
بعد از این که کته شما حاضر شد در یک ظرف برنج را با سیب زمینیای که پخته اید با کمک یک گوشکوب بکوبید تا خمیر مانند شود. سپس در یک تابه مقدار روغن را به همراه کمی زعفران تفت دهید سپس سینه مرغتان را ریش ریش کرده و به زرشکها اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از این که خمیرتان کمی خنک شد به اندازه یک نارنگی از خمیر بردارید و و آن را گرد کنید سپس درون آن را با شست فشار دهید تا کمی فضا ایجاد شود سپس کمی از مرغ و زرشک را درون آن بریزید و به خمیرتان فرم دهید. برای اینکه از چسبندگی خمیر در امان باشید ظرف آب کنار خود بگذارید و کم کم دستتان را آغشته به آب کنید.
نکته دیگری که وجود دارد این است که شما میتوانید درون این کبه روی مرغ مقدار کمی پنیر پیتزا بریزید که طعم دلچسب تری داشته باشد. روی سینیای این کوبهها را بچینید و با کمک یک قلمو و تخم مرغ روی این کوبهها را رو مالی کنید.
سینی را درون یخچال بگذارید و بعد از گذشت ۳ یا چهار ساعت کوبهها را خارج کنید و در ظرفی مقدار زیادی روغن بریزید و آن را داغ کنید سپس کوبهها را درون روغن داغ سرخ کنید. میتوانید کوبهها را با زرشک و جعفری تزئین کنید.
نکات قابل توجه برای تهیه کوبه
۱. میتوانید در داخل کوبهها روی مرغ کمی پنیر پیتزا استفاده نمایید تا طعم بهتری داشته باشد.
۲. بهتر است روغن را داخل یک ظرف کوچک و گود داغ نمایید تا کوبهها در حین سرخ شدن کاملا از روغن پوشیده شوند.
۳. وقتی کوبهها سرخ شدند، آنها را داخل صافی بگذارید تا روغن اضافه کشیده شود، هر چند روغن این غذا بسیار کم است.
۴. همچنین میتوانید تخم مرغ را مستقیما در مواد خود بریزید که در این صورت به دو عدد تخم مرغ نیاز است.