نازنین باقری :
مواد لازم برای 4-6 نفر
مایه خمیر....................... یک قاشق سوپخوری
شکر .................. 1 قاشق سوپخوری
آب ولرم ................ یک دوم پیمانه
آرد ..................500گرم
روغن مایع ...................50 میلیلیتر
نمک................. یکدوم قاشق چایخوری
آب .................حدودا 200 میلیلیتر
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پیراشکی روسی
مواد لازم میانی
پیاز ............... 1 عدد
قارچ ریز خرد کرده .................150 گرم
فلفل دلمهای ریز خرد کرده .............. 1 عدد
سینه مرغ پخته و خرد کرده..............200 گرم
ژامبون مرغ خرد کرده ...............200 گرم
نمک و فلفل............ به میزان لازم
پنیر موزارلای رنده شده دالیا............. به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
پيراشكيسيبزميني و گشنيز
روشتهیه
مایه خمیر، شکر و آب ولرم را در کاسة مناسبی بریزید و در محیط مناسب قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه آرد را در ظرف مناسبی الک کنید و حفرهای در وسط آن ایجاد نمائید. سپس مایه خمیر، روغن و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید. آب را نیز اضافه کنید تا خمیر بدست آید. حالا خمیر را ورز داده و در کاسة چرب کرده قرار دهید و رویش را با سلفون بپوشانید و در محیط آشپزخانه حدود 40 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس قارچ و فلفل دلمهای را اضافه کنید و با شعله زیاد تفت دهید تا آب قارچ کاملا گرفته شود. اینک مرغ، ژامبون، نمک و فلفل را بیفزائید و حدود 10 دقیقه دیگر تفت دهید و از روی اجاق بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.حالا خمیر عمل آمده را ورز دهید تا هواگیری شود. اینک خمیر را به صورت گلولههای کوچک در آورده و از مواد میانی در آن بگذارید و پیراشکی را بپیچید و در روغن داغ، سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. اکنون پیراشکیها را در ظرف مناسب پذیرائی سرو نمائید.